KİMSE GAZİANTEP’TEN BÜYÜK DEĞİL!

Yıllardır bu sporu takip ederim, takımlarımızı içeride dışarıda hep izlerim.. Nice teknik direktörler, yüzlerce futbolcu, başkan ve yönetici geldi geçti bu şehirden. Ve kimseye kalmadı burası. Bir tek kulüpler ve armaları, birde bizler kaldık. Yani herkes gider kulüpler kalır. Ama ne hikmetse iki yıldan buyana Sumudica’nın nazını, isteklerini ve “Bakın giderim haaa” tehditlerini izliyorum. Romanya’dan çıkmış gelmiş, gittiği yerde bir yıldan fazla kalamamış ve gittiği her takımda kulübünü rakiplerle düşman etmiş birisi.
İki yıldan buyana da Gaziantep’te adeta kendi borusunu öttürüyor. Sezon bittiğinde “Beni Trabzospor taraftarı istiyor” diyerek yönetime mesaj verdi. Yetmedi geçen yıl işler iyi giderken, “Beni isteyen Arap takımları var, Romanya milli takımı beni istiyor” deyince bizim yöneticilerimiz apar topar, “Aman hocam etme tutma, bizi bırakma” dercesine adamı ödüllendirip sözleşmesini uzattılar. O ise, istediğini aldı ve yoluna devam etti.
Aynı senaryoyu yine izliyoruz. Lig başlayacak ve iki gün kalmış “Lige hazır değiliz, iyi bir kamp geçiremedik, sözleşmemde özel madde var, gidebilirim” diyerek mesaj veriyor. Yani, sözleşme yenilemek ve tazminatına yeni rakam yazdırmak niyetinde.
Aman haa… Yöneticilerin bu kez bu tuzağa düşmemelerini diliyorum. Çünkü, kendini bulunmaz hint kumaşı zannederler çoktu ve hepsi gelip geçti. Günü geldiğinde Sumudica’da bunlardan birisi olacaktır. Onun için yönetime tavsiyem geçen yıl düştüğünüz tuzağa düşmeyin.
Bizler, Gaziantepli olarak, Gaziantep FK’lı olarak görevimiz dingil kırılmadan yol göstermek. Bizim amacımız takımımızın yaşaması ve Süper Lig’de olması. Onun için, yönetime buradan uyarımız tuzağa düşmemeleri…
Haa… Kimse Gaziantep’ten büyük değil. Yönetimide, teknik direktörü de, futbolcusu da Gaziantep FK isminden büyük değildir. Kimse vazgeçilmez değil. Sumudica bugün, yönetime mesaj yollayıp, “Gidebilirim” derken aman haaa demeyelim. Yolun açık olsun deyip gönderelim. Lig başlarken tehditvari şekilde ayrılık sinyali verilmesi çokta hoşuma gitmedi. Allah bu takımın sonunu hayır eylesin…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi