M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

KAZA VE KADER

Sezonun ilk maçını kaybetmişti Gaziantep.Hafta boyu Sumidica’nın “Belki kovulurum” serzenişi konuşuldu.İlk hafta üç puanla tanışan Karagümrük konuk oldu Gaziantep’e.Ev sahibinde kadro aşinamız.Sadece Oğuz yok,Olkowski var.
İlk çeyrekte ev sahibi etkili ama pozisyon üretmekten uzak kaldı.Andre yalnız adam.Konuk ekip pas yaparak baskıyı kırdı,hızlı çıkma gayretleri de oldu.Hızlı atak geliştiremeyen Gaziantep zaman zaman duran top şansı da buldu ama etkili olamadılar,şut mesafesine giremediler.
Orta alanda ağresif olan,iyi kapanan konuk ekip Sabo ile iyi bir fırsatı değerlendiremedi.Ama defanstan ileri çıkan Zukanoviç takımını altı pastan öne geçirdi.
Golden sonra hırsla bastıran Gaziantep;beş dakikada Kenan,Güray ve Andre ile net pozisyonlar buldu.Ama kaleci Aykut başarılı.Orta alanlar çabuk geçilince iki takımda pozisyon üretti.Kaleci Günay’da skorun tek golde kalmasını sağlayandı.
Kurtarışları ile Aykut,defansta ve atak geliştirmede Sabo ilk perdeye damgasını vurdu.
İkinci bölüme iki teknik adamda hamle ile başladı.Sumudica;çok top ezen Kenan’ı alıp Muhammed’i,Şeno Can’da Sobiec yerine Mevlüt ile başladı.İlk yarı durgun gözüken Maxsim oyuna ağırlığını koydu.Kana ile karambolda bir golde buldu ev sahibi.Karagümrük’ün skoru koruma içgüdüsünü iyi değerlendiren ev sahibi,ilk kez topla bulaşan Ander ile öne de geçti.
Karagümrük tempoyu bir türlü yükseltemedi.Tosca’nın sakatlanması oyun şaplonunu değiştirdi.Cenk oyunda.Zamana oynayan ve skoru yeterli bulan Gaziantep bunun bedelini ağır ödedi.Son dakikalarda bilinsizce saldıran Konuk ekip Mevlüt’le gol buldu,skor dengelendi.
Kaza golü skora denge getirdi.Kader iki puanı aldı,hak eden Karagümrük’e verdi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi