M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

LAY!LAY!LOM!!

Bu aralar herşey Gazişehir'in istediği gibi gitti.Bu haftada Gençlerbirliği ve Denizli ikişer,Boluspor üç puan kaybetti.Ve ilk iki iştahı kabaran Gazişehir evinde Balıkesirspor'u konuk etti.Hava ve zemin şartları hayli kötü.Ev sahibinde cezalı Yalçın ve son anda sakatlanan Gökhan yok.Mehmet takıma döndü.Balıkesirspor'un deplasman karnesi orta şekerli ama kupa yorgunular.

Beklenenin aksine hızlı başladı konuk ekip.Oyun başlar başlamaz Sedat'ın direkten dönen şutuna,ceza alanı dışından sert vurdu Nizamettin.Yerde seken top kaleci Günay'ı yanılttı ve konuk ekip öne geçti.Golden sonra da pas yapmaya devam etti Balıkesirspor.Sedat'la da önemli ataklar gerçekleştirdiler.

Şok golle şaşkına dönen Gazişehir kendini bir türlü toparlayamadı.Oyun kurmakta zorlandı.Kanat ortalarda ise Glumac ve Oğuz başarılı idi.Cumali,Ali Doğan ve Nizamettin üçlüsü orta alanda pas yapacak boşluk bırakmadı rakibe.Nizamettin Çalışkan gerçekten de çalışkan.

Dakikalar ilerledikçe ev sahibi dağınık görüntüden kurtulamadı.Kerim,Gökhan'ı mumla arattı.Hızlı ataklar gerçekleştiren Balıkesiespor;Ottoo ve Sedat ile gole yaklaştılar ama kaleci Günay başarılı kurtarışlar yaptı.İlk bölümde ev sahibi adına karamboller dışında aklımızda kalan bir şey yok.Bu bölümün yıldızları;Glumac,Sedat ve ev sahibinden kaleci Günay.

Ev sahibi ikinci bölüme istekli ve baskılı başladı.Üst üste isabetsiz kornerler kullandılar.Kerim'in şutunu Vukoviç çeldi.Balıkesirspor tüm hatları ile kapandı.Rakibe şut şansı vermediler.Zemin giderek ağırlaştı.Top taşımak ve kullanmak zorlaştı.Jefferson'un şutunu Vukoviç kornere çeldi.Günay gibi Vukoviç'te takımını ayakta tuttu.

Gazişehir defansı Sedat Şahintürk'ü bir türlü durduramadı.Şutunu Mehmet Erdem yatarak elle karşıladı.Günün başarılı ismi Nizamettin penaltıyı golle çevirdi ve fark oldu iki.Son yirmiye girerken Mehmet Altıparmak'tan Seyfeddin,Okan hamleleri geldi.Kerim ve Oğulcan duşa gitti.Sonra da Enes çimende ve Jefferson dışarda.

Ama değişen bir şey olmadı.Balıkesirspor başladığı gibi oyun disiplinden kopmadan oynamaya devam etti.Yeni girenlerde aynı şevkle oyuna katkıda bulundu.Ev sahibinin belli bir düzene dayanmayan sallapati atakları sonuç vermekten uzaktı.

Hak edenin üç puanı aldığı bir karşılaşma oldu.Haftayı son maçların kazandırdıkları ile lay!lay!lom la geçirdiği anlaşılan Gazişehir ayağına gelen fırsatı çömertçe tepti.

"Erken öten horozun ibiğini kekerler" derler ya hani,aynen öyle oldu.

Dilerim ibik kekkilmekle kalır!.!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi