Mustafa Özzorlar

Mustafa Özzorlar

Konya'da puan Günay'dan...

Ligde uzun süredir galibiyet alamayan iki ekibi olan Konyaspor ve Gaziantep FK takımları, bu haftada galibiyete hasret kapattılar. 80 Dakika boyunca Konyaspor'un baskısı altında geçen maçta, Kaleci Günay mutlak gol pozisyonlarında kalesini gole kapaması sayesinde Konya'dan 1 puanla dönüldü. En son galibiyetini 4 Kasım'da Ankaragücü karşısında alan Gaziantep, o günden bugüne galibiyete hasret kaldı. Evinde puan alamadığı gibi Antalya ve son olarakta bu hafta Konya deplasmanından aldığı birer puan ile yetinmek zorunda kaldı.

Sumudica, beklendiği gibi 5'li savunma anlayışıyla başladı maça ve her zamanki gibi yenilmemeyi esas aldı ve bana göre sadece deplasman için doğru da yapıyor. Ancak, kişisel hatalar çok fazla olması nedeniyle Konyaspor'a inanılmaz pozisyonlar verildi. Kaleci Günay'ın harika refleksleri ve sezgisel çıkışları ile kurtardığı toplar sayesinde ve birazda şans faktörüyle 1 puanı cebine koydu. Özellikle Milosevic'in arka direğe çevirdiği ve Bajic'in boş kaleye yuvarlayamadığı pozisyon Gaziantep adına önemli bir kırılma noktasıydı. Konya gerçekten galibiyeti çok istedi taraftarıyla ve iki takımda galibiyet hasretlerini sonraki haftalara bıraktılar.

Gaziantep, haftaya kendi sahasında ligde sadece 1 galibiyeti bulunan Kayserispor'u konuk edecek ve galibiyet özlemini bu maçta dindirmeye çalışacak. Sumudica için Konya'dan alınan 1 puan başarı sayılır. Ama Kayserispor maçında da 3 puanın dışında bir sonuç başarısızlık olacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Özzorlar Arşivi