M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Bedrettin Ay Yazdı: Gazinatep FK 'Laubalilik'

LAUBALİLİK VE GAZİANTEP FK

Burak Yılmaz’la mağlubiyet yüzü görmeyen Gaziantep F.Kulübü, Erol Bulut’la yeniden yola çıkan Antalyaspor’u ağırladı. Burak Yılmaz Abena’nın yokluğunda Tayyip’i tercih etmiş. Konuk ekipte hayli eksik var. Biletler sudan olunca tribünler şenlendi.

Ayağa paslarla oyuna başlayan Gaziantep, harika bir üçleme sonunda Camara ile golü buldu. Başladıkları gibi fırtına gibi devam ettiler. Longoyi, Bünyamin’i yine koridor etti. Bu kez Kozlowski şık bir vuruşla tabelayı değiştirdi. İlk çeyrekte iki gol…Harika bir başlangıç.

Gollerin verdiği özgüvenle oyunu istediği gibi devam ettirdi ev sahibi. Camara’nın harika pasını ortalıkta pek gözükmeyen Bayo tamamladı. İlk üçte birde, üç gol. Kaymaklı ekmek kadayıfı.

İlk bölümde; ön alanda baskı, mücadele azmi, yardımlaşma ve son vuruşlar mükemmeldi. Kaleci Burak kahvesini yudumladı. Uzun yıllardır böyle keyifle maç izlememiştik.

İki hamle ile başladı Erol hoca. Gaziantep skorun verdiği rahatlıkla oyunu istediği gibi sürdürdü. Çok sayıda fırsatı acelecilik ve bencillik nedeni ile harcadılar. Seyirci teşviki zirve yaptı. Karşılıklı çok sayıda oyuncu değişikliği oldu. Antalyaspor’da oyuna girenler katkıda bulundu. Gaziantep’teki değişikliklerle diziliş ve anlayış çorbaya dönünce rakip Guaye ile iki gol buldu. Üçüncüyü kaleci önledi. Rahat giden maç bir anda strese girdi.

Bir şeyi anlamakta zorlanıyorum. Tüm değişiklik haklarını kullanmak şart mı..? Laubalilik az daha pahalıya patlayacaktı…!

Laubalilik nedir?

Laubali genel olarak aşırı samimi olan kişilere söylenen bir sıfattır. Bazen konuşmalarında ciddiyet olmayan, senli benli konuşan kişiler için de laubali ifadesi kullanılır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
M. Bedrettin Ay Arşivi

Bedrettin Ay Yazdı: 'Hücumun Feneri..!'

22 Kasım 2025 Cumartesi 17:07

Bedretin Ay Yazdı: 'HAYAL PEREST'

05 Ekim 2025 Pazar 22:39

Bedrettin Ay Yazdı: 'Aydın Havası'

02 Ekim 2025 Perşembe 11:16

Bedrettin Ay Yazdı: 'Gözlerinden Öperim'

20 Eylül 2025 Cumartesi 23:09

Bedrettin Ay Yazdı: 'Vicdan Yıkaması'

18 Eylül 2025 Perşembe 12:57