M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Bedrettin Ay yazdı: TÜKENMİŞLİK SENDROMU

Aylar sonra Sivasspor maçı ile taraftarı ile buluştu Gaziantep’li futbolcular. İlk maçtaki kadrosunu korudu Erdal Güneş. Cezalı Maxsim’in yerine  Stankovski şans buldu.

Oyunun başlarında karşılıklı yapılan faullerle oyun bir türlü ritmini bulmadı. Sağdan ani çıktı Alaattin, şık bir orta yaptı. İlk bölümün başarılı oyuncusu Saiz müthiş vurdu, fileler sarsıldı. Golden kırmızı siyahlıların denge arayışları vardı ama bir türlü organize atak geliştiremediler.

Orta alan mücadelesi ön planda oldu hep. Gradel  defansın arasında kaybolunca, Mustafa ve Markoviç’in gayretleri pozisyon üretmeye yetmedi. Ve yine ani çıktı Sivasspor bu kez Emrah ortaladı sağ taraftan Caner vurdu kafayı fark oldu iki. Stankovski’i sarı kart gördüğü an dışında kayıptı. Ev sahibi adına Markoviç’in az farkla dışarı giden şutu dışında aklımızda kalan pozisyonu yok.!

Bikel ve Riascos takviyesi ile başladı ikinci perdeye Erdal Güneş. Değişiklikler ve oyun planı değişiklikleri etkisini gösterdi. Oyun hakimiyetini yakaladılar. Furkan’la golde buldular. Ön tarafta baskı yaptılar ve daha efektif oynamaya başladılar. Pek çok kez ceza sahasında meşin yuvarlakla buluştular. Son vuruş acemilikleri ve kaleci Ali Şaşal gole izin vermedi. Jetkovic’in direkten dönen şutu şansız an oldu.Hani atamayana atarlar ya… Baskı yerken hızlı çıktı Sivasspor ve Rodrigez’le farkı iki yaptılar.

İki farklı bölüm izledik. İlk perdede tükenmişlik sendromu yaşayan kırmızı siyahlılar, ikinci bölümde yapılan değişiklerle bambaşka bir takım hüviyetine büründü. Bu oyunla umutlandık ama skora da kahrolduk.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi