Gaziantep’te Bozgeyik’le spora renk geldi!

Sporla siyaseti aslında karıştırmamak gerekiyor. Sporun içerisine siyaset girerse oradan fayda gelmez. Bugün Gaziantepspor yok ve ne olacağı belli değil. Gaziantep FK’nın geleceği umut vermiyor. Tüm bunlar bir yana, şu anda herkes 14 Mayıs Pazar gününe kilitlenmiş durumda. Haliyle bizlerde 7/24 hem siyasetin hemde sporun içerisindeyiz. Daha çok kendi branşım olduğu için sporu yakından takip ediyorum ama siyasette benim için A partisi, B partisi veya C partisi çok önemli değil. Adayların ne yaptığı, nasıl bir ilgi gördüğü ve Gaziantep’e nasıl katkı sağlayacağı benim için önemli.
İşte bunlardan birisi.
Spor Toto Teşkilat Başkanlığından yakınen tanıdığım sevgili dostum, arkadaşım Bünyamin Bozgeyik şu anda Ak Parti’de 8. sırada milletvekili adayı. O, siyasete girmeden önce zaten sadece Gaziantep’e değil, Türkiye’nin tüm illerine spor tesisi konusunda büyük bir destek sağladı. Spor Toto ile Gaziantep’e yaptırdığı tesisler say say bitmez. Tüm okullarda yapılan spor salonlarına, ilçelerde yapılan spor tesislerine ve şehir merkezindeki bir çok tesiste emeği var. Bünyamin Bozgeyik, artık TBMM’de bilgi ve birikimlerini Türk sporu için harcamaya hazırlanıyor. Gaziantep’ten milletvekili adayı oldu. Ve yaklaşık 3 aydan buyana Gaziantep’te yoğun bir şekilde çalışıyor.
Seçim çalışmaları esnasında gördüğüm ise Bünyamin Bozgeyik’in spor camiasına yakınlığı ve ilgisi beni mutlu etti. Buraya getirdiği milli voleybolcular, milli motosikletçiler ve daha niceleri Gaziantep’te heyecan yarattı. Üstelik tüm spor camiası “Bizden birisi” diyerek büyük ilgi gösterdi. Gaziantep için aslında sporun içerisinden gelen birisi olarak Bünyamin Bozgeyik büyük bir şans oldu. Kazanır veya kazanamız ama Gaziantep için büyük bir fırsat oldu. Futbolumuz, basketbolumuz, voleybolumuz ve diğer tam branşlar için Bünyamin Bozgeyik, bu şehre büyük katkı sağlayacaktır. Hatta, seçim çalışmalarını yakından takip eden birisi olarak Bünyamin Bozgeyik, 8. sırada aday olmasına rağmen 1. sırada gibi çalışıyor. Dahası hepsinden daha çok çalışıyor. Gaziantep sporunun gelişimi, büyümesi ve spor şehri olması adına büyük şanstır. Gaziantep halkının da bağrına bastığı bu ismin çalışmaları ve 7/24 durmadan halkın yanında olmasıda büyük bir avantaj. ASKF, TÜFAD, Kulüpler ve sporculara bir araya gelen Bünyamin Bozgeyik, spor camiasının sorunlarını çok iyi bilen birisi olarak çalışma yapıyor. Kazansada kazanmasada bundan sonraki süreçte Gaziantep sporunun sorunlarını Ankara’da masaya yatıracaktır. Şimdiden tüm adaylara 14 Mayıs öncesi başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi