M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Futbolcuların Fenerbahçe karşılaması karnesi

GÜNAY: Yenilen ilk goldeki anlaşmazlığa rağmen Kaptan yine takımın ayakta kalan oyuncularından idi. Çok sayıda pozisyonda rakip forvetlere izin vermedi.
KİTSİOU: Hiç kuşkusuz sahanın en iyi oyuncusu idi. Defansta kusursuz oynadı. Attığı usta işi gol başarısını taçlandırdı.
ERTUĞRUL: Yenilen ilk goldeki hata affedilir gibi değil. Fakat sonrasında o kadar önemli anlarda yerinde müdahaleler yaptı ki, o hatayı unuttuk gitti.
DJİLOBODJİ: Ne eksik.. ne fazla klasik oyununu oynadı. Son anlara kadar da başarı ile korudu kalesini ama dalga dalga gelen ataklar onuda bezdirdi.
HALİL İBRAHİM: Hücum da fazla gözükmedi. Ferdi karşısında oynamak kolay değil tabii. Yine kötü değildi.
MERKEL: Sahanın en çok koşan oyuncusu idi. Gösterişsiz, sessiz oyunu ile orta sahayı ayakta tutmaya çalıştı.
JETKOVİÇ: İşin doğrusu eski Jetkoviç’i arıyor gözlerim. Oyun içinde fazla aksiyon alamadı. Koşularını daha olumlu kullanması gerekir di..
MAXSİM: Oyunun ilk bölümünde daha istekli ve arzulu gözüktü. Sonrasında üst üste yapılan faullerle oyundan uzaklaştı biraz.
MARKOVİÇ: Santraforda iyi bir oyun ortaya koydu. Koştu, pozisyon üretti. Gol için zorladı rakibi. Görmek istediğimiz bir oyun sergiledi.
FİGUEİREDO: Çok koştu, mücadele etti ama bunu olumlu pozisyonlara döndüremedi. Daha iyi oynadığı maçları fazlasıyla hatırlıyorum
SAGAL: İlk bölümde kullandığı şutlarla hakkında olumlu düşünmeye başlamıştık. Ama sonrasında anlamsız gördüğü sarı kartlarla maçı katleden oyuncu oldu. Sorumsuzluğun böylesi görülmüş şey değil.
Oyuna sonradan giren Furkan, Veliu, Hanousek aldıkları kısa sürede bir fikir edinemedik.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi