M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Salaklığın katmerlisi

Yedi maçtır kazanamayan Gaziantep Futbol Kulübü, ezeli rekabette kanatları yolunan Fenerbahçe’yi ağırladı. Maxsim’in dönüşü ile hücum ağırlıklı bir kadroyu tercih etti Erol Bulut. Jorge Jesus ise sürpriz oyuncularla sahada.

Formalar terlemeden Günay-Ertuğrul anlaşmazlığını golle cezalandırdı Valencia. Amatör takım bile böyle gol yemez be kardeşim. Rakibin her bölgede baskı uygulaması nedeni ile uzun paslara döndü Gaziantep.
Baskılı oyununu sürdüren Fenerbahçe çok sayıda duran top şansı buldu. Etkili oyununu sürdüren Maxsim sık sık faule maruz kaldı. Kitsiuo’nun gayretleri ile getirdiği toplarda Sağal’ın vuruşlarında kaleci Altay başarıl idi. Ve Markoviç iyi oyununu akıllara seza kaçırdığı gol pozisyonu ile gölgeledi.
İlk bölümün sonlarındaki Gaziantep ataklarında kaleci Altay skoru korudu. Kitsiuo, Markoviç ve Ferdi bu bölümün gözde oyuncuları oldu. Hakem Kürşat Filiz de tüm takdir haklarının konuk ekibe sundu.
Skorun verdiği avantajla topla olan dostluğunu artarak devam ettirdi Fenerbahçe. Ev sahibinin baskı kurduğu anda Kitsiou güzel oyununu şık bir vuruşla taçlandırdı. Konuk ekip hızlı çıktığı anlarda ise kaleci Günay izin vermedi gollere.
Sonrasında Jorge Jesus’tan üst üste hamleler geldi. Oyun kora kor devam ederken sahanın en savruk oyuncusu aptalca bir faulle oyun dışı kaldı. Her şeye rağmen kırmızı-siyahlı futbolcular inanılmaz bir onur mücadelesi verdi. Bu mücadeleye oyuna sonradan giren Veliu, Furkan ve Hanousek’te katıldı.
Eksik rakibi karşısında oyunu iyice ceza sahasına yığdı. Bu ateşe kar dayanmazdı, nitekim öyle oldu. Fenerbahçe beklediği golü uzatmalarda Valencia ile buldu.
Böylesine güçlü bir rakiple eksik oynamak elbette kolay değil. Kora kor giden karşılaşma Sağal’ın katmerli salaklığı ile kaybedildi.
Alt sıralara doğru gidiş devam ederken, ayrıca papatya falı ile kulübe başkan aranırken bu maçtan alınacak puanlar ilaç olacaktı. Şimdi ayıkla pirincin taşını..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi