M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Futbolcuların istanbulspor karşılaşması karnesi

GÜNAY: Pek fazla iç düşmedi. Uzatma dakikalarında skoru koruma konusunda başarılı idi ama penaltıda yapacak bir şeyi kalmadı.
KİTSİOU: Valon’la mücadele etmekten hücuma katkı sunamadı. Daha iyi olduğu günleri görmüştük. O da takım gibi dağınıktı.
ERTUĞRUL: Dalga dalga gelen belirli bir kalıpta olmayan rakip ataklarda, özellikle uzatma dakikalarında bunaldı.
DJİLOBODJİ: Orta saha oyuncularının meşin yuvarlağı hep geriye oynaması nedeni ile uzun toplar kullandı. Defansın ayakta kalan tek adamı idi.
HALİL İBRAHİM: Verilen  şansı bir türlü olumlu kullanamıyor. Defansta da, hücuma çıktığı anlarda da savruk. Ne yapacağını, ne yapmak istediğini arkadaşları çözemiyor.
FURKAN: Her zaman ki çalışkan ve dinamik oyunu oynama gayretinde idi. Dakikalar ilerledikçe oda arkadaşları gibi oyunu içinde kayboldu.
JETKOVİÇ: Gerçekten klas bir gol attı. Onun dışında rakibin çabuk oyunu onun performansını hayli düşürdü.
MERKEL: İlk yarıda az farkla auta giden şutu dışında varlığını hissedemedik. Takımı eksik bırakan oyunculardan biri idi.
VELİU: Oyunda mı değil mi diye merak edip durdum. Spikerden  adını duyma şansı bile bulamadık. Erol Bulut 81 dakika nasıl dayandı şaştım.
FİGUEİREDO: Koştu durdu ama boşuna. Yeterli pas alamadı, doğru. Ama kullanmakta da becerisizdi. Maxsim olmayınca öksüz kaldı.
SAGAL: Ne oynadığını, ne oynamak istediğini bir türlü çözemiyoruz. Çalışkanmış gibi gözüküyor ama koşuları ve şutları verimli hale dönüşmüyor. Avara kasnak.
TOSCA-ARDA-MUSTAFA-ONURHAN’ınaldıkları süre bize yorum şansı vermedi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi