M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Futbolcuların Alanyaspor karşılaşması karnesi

GÜNAY: Bir iki kurtarış yapsa da, kornerden gelen topa yaptığı yanlış hamle klasına yakışmadı. Ve bu gol sonun başlangıcı oldu.
ARDA: İkinci defa şans buldu. Çok aktif gözükmedi. Bariz bir hatası da olmadı ama Erol Bulut’un taktik anlayışı nedeni ile son yarım saatte kenarda idi.
DJİLOBODJİ: Her zaman ki klasik oyununu oynadı. Orta alan oyuncularının topa yeterli derecede sahip olamaması nedeniyle hiç soluklanamadı.
TOŞCA: Vasat’tı. Topu oyuna sokmada da başarısız gözükmedi. Sinirli olması sanırım defansın çok baskı yemesinden kaynaklandı.
ÖMÜRCAN: İlk maçı olmasına rağmen iyi bir görüntü verdi. Defansif anlamda Belkoveç ile boğuşmak zorunda kaldı. Orta alandan yeterli destek bulamadı. Hücumda pas isabetini artırması gerek.
JETKOVİÇ: Pek gözükmedi. Koştu ama sadece defansif anlamda. İki hat arasındaki bağlantı kurma konusunda etkisiz kaldı.
FURKAN: Eski formunu arıyoruz. Rakip orta alan oyuncuları karşısında bocaladı. Attığı şutun gol olmaması gerçekten şansızlıktı.
SAĞAL: Gerçek bir çalı kuşu. Daldan dala konuyor ama ötmüyor mübarek. Faydasız koşuda liglerin kralı.
MAXİM: Alıştığımız Maxim yoktu sahada. Çok top ezdi. Bir iki şut dışında varlık gösteremedi. Beklentilerin uzağında kaldı.
MARKOVİÇ: Erol Bulut’un kontenjan oyuncusu. Ne defansif anlamda ne de ofansif anlamda tek müsbet hareketini izlemedik. Yetmiş dakika eksik oynadı takım.
FUGUEİREDO: Koştu durdu. Yeterli sayıda ve uygun pozisyonlarda topla buluşturulamadı. Fatih ve Furkan arasında kayboldu. Hele genç Furkan onu çabuk yıldırdı.
ONURHAN: Sadece yirmi dakika şans buldu. Topla iletişimi harika. Pas isabeti de olumlu. Daha uzun süre alabilirse Hücum anlamında takıma katkısı fazla olacak.
PEKHART: Takımın hücum anlamında kısır oluşu onun oyununu da etkiliyor. Yeterli pas alamayınca dolaşıp kendi bir şeyler yapmak istiyor ama ona da rakip izin vermiyor.
HANOUSEK ve VELİU yeterli zaman alamadıklarından bir fikir oluşturamadı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi