M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Futbolcuların Konyaspor karşılaşması karnesi

GÜNAY: İnanılmaz bir maç çıkardı kaptan. Takımı ayakta tuttu, kurtarışları ile takıma moral verdi, rakibe saç baş yoldurdu. İstikrarlı.

KİTSİOU: Oyunun içinde çok gözükmese de görevini yaptı. Hücum aksiyonlarında yine yoktu. Bytyqı karşısında epeyce hırpalandı.

ARDA: Yer tutuşu, kademe anlayışı, fiziki mücadelesi, meşin yuvarlakla uyumu ile tam not aldı. Attığı golle de başarısını taçlandırdı. İlk onbire göz kırptı.

SAGAL: Deli fişek… Ha bire koşuyor. Faydalı koşular mı? Kesinlikle hayır. Çok top ezdi, arkadaşlarının ilerde yakalanmasına sebeb oldu. Saçı oyunundan çok dikkat çekiyor.

TOSCA: Sessiz sedasız, gösterişsiz ama faydalı oynamaya devam ediyor. Arda ile de sanki kırk yıl birlikte oynamışlar gibi uyumlu idi. Açık kapatma da tutkal mübarek.

JETKOVİÇ: Erol Bulut’un son icadı. Orta alanda gövde gösterisi yapıp herkesi mutlu ediyordu. Yoklukta stoper geçti. Tam not aldı. Arda-Tosca A.Ş ile uyumu ve topu oyuna sokmada ki başarısı alkışı hak ediyor.

FURKAN: Yine çalışkan, yine her topa müdahale eden oldu. Çok koştu, çok çalıştı. Dalga dalga gelen Konyaspor ataklarının hızını yavaşlatandı.

ABDÜLKADİR: Yedek kalmayı sorun etmeden çıkıp oynuyor. Aksadı mı.? Elbette hayır! Göze batmıyor. Kazandığı topları daha olumlu kullanabilse, daha çok süre alabilir.

MAXSİM: Çok koşsa da çok fazla sahne almadı. Ondan beklentimiz fazla olduğu için normal oyunu bizi mutlu etmiyor. Ekstra bekliyoruz hep. Onu da golde ki gayreti ile yerine getirdi.

FİGUEİREDO: Kendine oynuyor. Pekhart yok sayması şaşırtıcı. Uzun toplarla buluşturulduğunda, iyi kullanamadı. Pas atmayı sevmiyor, atsa da geriye. Şut mu.. Pas mı..? dengesini iyi kurması gerek.

PEKHART: Herkes ona kızıyor. Ben acıyorum.. Kendini kanıtlayabileceği bölgelerde topla buluşturulamıyor. Deplase olduğu anlarda arkadaşları tarafından görülmüyor. Yalnız adam..

MARKOVİÇ, MERKEL, HANOUSEK ve MİRZA bize görüntü verecek kadar süre alamadılar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi