M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Gaziantep FK'nın Adana Demirspor karnesi

GÜNAY: Kaptan her zaman ki gibi görevini en güzel şekilde yaptı. Takımı puan mücadelesinin içinde tutan oyuncu oldu.

KİTSİUO: Form grafiğinde düşüş var. Evet; Onyekuru ile uğraşmak kolay değil ama çoğunlukla zorlandı. Hücum aksiyonlarında zaten hiç gözükmedi. Erol hoca yerinin garanti olmadığını hatırlatmalı.

DJİLOBODJİ: Tam bir görev adamı. Yedek kalıyor sızlanmıyor. Görev verilince çıkıp en iyisini yapmaya çalışıyor. Profesyonelliğine hayranım.

ERTUĞRUL:Oynadıkça kendine güveni artıyor. Çalışkan ve fedakar. Kırmızı kart pozisyon gereği oldu. Kızmadım.

TOSCA:” Ben ilk onbir oyuncuyum” diye bağırıyor. Üçlü defansta ki rolünü de kanıksamadı. Oynadıkca diğer arkadaşları ile uyumu da artıyor.

JETKOVİÇ: Son haftalarda varlığını pek hissedemiyoruz. Oyunun içinde kayboluyor. Kazandığı topları hücum aksiyonlarına daha çabuk aktarması gerekir.

FURKAN: Beş numara on yıldız oynuyor. Nerde açık var, oraya tutkal oldu. Çift ciğerli mübarek. Basit oynadığı için göze batmıyor ama faydalı.

FİGUEİREDO: Markoviç kulübede olunca kanatta yer buldu. Çalışkan ama egoist oynadı. Pas verme zamanlamasını ve kişiyi iyi seçse verimliği artar.

SAGAL: Denizlispor’da iken “Ahh keşke bizde olsa” dediğimiz Sağal’ın duplörü gibi. Koşuyor ama boşa. Gölgesine çalım atmak isterken rakip çabucak tedbirini alıyor. Üzüyor bizi.

MAXİM: Artık iyice deşifre oldu. Sıkı takip altında. Çalıp atıp ilerledikten sonra geriye pas atması hücum aksiyonlarını sekteye uğrattı. Kurtarıcı rolünde değildi.

PEKHART: Yine yeterli topla buluşturulamadı. Rakip defansı çok oyaladı. İyi gözükmedi. Kendi mi vasat, yoksa ona top taşıyamayanlar mı vasat çözemiyoruz.

MARKOVİÇ: Kaleci Günay’ın değajı ile attığı gol,akıl dolu idi. Alkışladık. Geldiğinden beri yaptığı en olumlu hareket. Tembel veya da fizik gücü yetersiz.
Takım on kişi kaldıktan sonra oyuna dahil olan HANOUSEK,ARDA ve MERKEL yorum yapacak kadar süre alamadı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi