M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Mavinin mor tonu

Ohhh..be nihayet evimizdeyiz.Rakip sezona iyi bir başlangıç yapan Adana Demirspor.Erol Bulut’tan yine değişiklik var.Djilobodji takıma döndü ama Tosca da,Hanousek’i kulübeye göndermiş. Hem Pekhart hem Fıgueiredo çimende.

Gaziantep üçlü defans,konuk ekip santraforlu düzende.İki takımda da ilk düşünce rakibin oyun kurmasına set olmak.Adana Demir uzun toplarla Onyekuru ve Akintola’yı defansın arkasına kaçırmaya gayret etti.İlk çeyrekte notlarımıza bir şey ekleyemedik.

İki takımda bir birini kolladığından tempo bir türlü yükselmedi.G.F.Kulübü rakip ceza alanı civarında daha fazla gözükse de pozisyon üretemedi.İkinci çeyrekte orta sahalar çabuk geçildi.Top bir o tarafta bir öbür tarafta.Futbolun F’si olmayan kısır,kalecilerin rahat olduğu bir ilk perde izledik.

İki takımda çıkarken ve final paslarında çok tercih yanlışı yaptı.Hücum organizasyonları devamlı ve verimli olmadı. Son yarım saate girerken Adana’nın golü geldi.Ndiaye vurdu, direk önledi ama Assombalonga kafa ile fileleri havalandırdı.

Topla kafi miktarda buluşturulamayan Pekhart yerini Markoviç’e bıraktı.Ve Markoviç kaleci Günay’ın uzun vuruşunu değerlendirip klas aşırtma bir vuruşla eşitliği sağladı.Golü atan yememeyi düşününce oyun sık sık farklı kimliğe büründü.

Errtuğrul’un kırmızı kart görmesi ile son anları on kişi tamamladı ev sahibi.Montella hücum oyuncularını çoğaltarak eksik oynayan rakibi mat etme telaşına düştü.

Son anlar Gaziantep ceza alanı önünde geçti.Oyun sık sık faullerle,sakatlıklarla durdu.Kırmızı-siyahlı kale önü ana-baba günü oldu.Gol çıkmadı puanlar paylaşıldı.

İki takım belki yenilmedikleri için mutlu oldu.Fakat seyirci bu futbolsuz kısır çekişmeden memnun olmadı.Mavi’nin mor tonu çekilmez ya..hani.
Aynen öyle..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi