Ezgi Mola’nın Eski Eşi Yaralandı: Olayda 7 Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Olayda, mekanın sahibi Mustafa Aksakallı ile birlikte toplam 7 kişi yaralandı. Aksakallı’nın, ünlü oyuncu Ezgi Mola’nın eski eşi olduğu öğrenildi.
İddiaya göre, 19 yaşındaki M.E.A. ve H.K.A. adlı iki genç, mekanda alkol aldıktan sonra taşkınlık çıkardı. Mekan sahibi Mustafa Aksakallı, duruma müdahale etmek isteyince taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, şüphelilerden biri yanında taşıdığı tabancayla Aksakallı’ya ateş etti. Aksakallı ayağından vurularak yere yığıldı. Bu sırada Z.G. adlı bir müşteri de bacağından yaralandı.
Saldırı sırasında panikleyen müşteriler kaçışmaya başladı. Yaşanan kargaşa esnasında, R.B.C. (33), D.B. (21), K.E. (20), A.İ.T. (20) ve E.Y. (20) isimli beş kişi de yerdeki cam kırıklarından hafif şekilde yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren iki şüpheliyi gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.