Yasemin Sakallıoğlu’nun Zayıflama Sırrı Kahkahaya Boğdu: “Dedikodu Yapmayı Bıraktım, Zayıfladım!”

Yasemin Sakallıoğlu’nun Zayıflama Sırrı Kahkahaya Boğdu: “Dedikodu Yapmayı Bıraktım, Zayıfladım!”
Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, 100. gösterisi öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Sosyal medyadan sahnelere uzanan kariyer yolculuğunda büyük bir başarıya imza atan Sakallıoğlu, hem özel tasarım 12 kiloluk kostümü hem de esprili zayıflama açıklamalarıyla gündeme damga vurdu.

Başarılı oyuncu ve komedyen, gösteri öncesi yaptığı açıklamada yaklaşık 2,5 kilo verdiğini belirterek, zayıflama sırrını yine kendine has mizahi üslubuyla paylaştı. Sakallıoğlu, “Boğazımı tuttum, dedikodu ve gıybeti bıraktım. O yüzden zayıfladım. Dedikodu çok yediriyor arkadaşlar. Sosyal çevresi olan herkes kilo alır. Yalnızlaşınca zayıflıyorsunuz. Kalabalıkta yiyorsunuz. İnsan, insan yediriyor,” ifadeleriyle hem güldürdü hem düşündürdü.

12 Kiloluk Kostümle Sahneye Çıktı

Gösterisi için özel olarak hazırlanan, inci taneleriyle süslenmiş 12 kilo ağırlığındaki kostümüyle de dikkatleri üzerine çeken Sakallıoğlu, kostümle sahnede hareket etmenin zor olduğunu belirterek, “Boyun fıtığı oldum,” sözleriyle yine kahkahalara neden oldu.

Yasemin Sakallıoğlu’nun hem fiziksel değişimi hem de sahne performansına yansıyan enerjisi, hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Komedyen, 100. gösterisini coşkulu bir kalabalıkla kutlamaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.