Gamze Özçelik ve Reshad Strik Sürpriz Nikahla Dünya evine Girdi! GAMZE ÖZÇELİK EVLENDİ

Gamze Özçelik ve Reshad Strik Sürpriz Nikahla Dünya evine Girdi! GAMZE ÖZÇELİK EVLENDİ
Eski model ve ünlü dizi oyuncusu Gamze Özçelik, Avustralyalı oyuncu Reshad Strik ile hayatını birleştirdi. Özçelik, uzun süredir sessizliğini koruduğu özel hayatında sürpriz bir karar alarak evlilik yolunda önemli bir adım attı.

Çiftin nikah haberini önce arkadaşları duyurdu ve Strik evliliği sosyal medya üzerinden "Elhamdülillah" notuyla ilan etti.

GAMZE ÖZÇELİK 'HAYIR İŞLERİNE BÜYÜK İŞLERE İMZA ATMIŞTI!'
Gamze Özçelik, oyunculuk kariyerine ara vererek hayır işlerine yoğunlaşmış ve kendi kurduğu Umuda Koşanlar Derneğiyle fark yaratan işlere imza atarken, Boşnak asıllı Avustralyalı oyuncu ve sunucu Reshad Strik ile sessiz sedasız nikah masasına oturdu. Özçelik ve Strik'in nikahını çiftin yakın çevresi ve sosyal medya paylaşımları üzerinden öğrenildi. Yapılan duygusal paylaşımlarda düğünün özlem ve mutluluk karışımı duygularla dolu olduğu vurgulandı.

ÖZÇELİK'TEN SÜRPRİZ NİKAH

Nikahları sürpriz olarak nitelendirilen çiftin mutluluğu, Strik'in Instagram hesabından yaptığı kalp emojili ve "Elhamdülillah" ifadesi içeren gönderi ile hayranlarıyla paylaşıldı. Paylaşılan düğün fotoğraflarında Bosna Hersek, Türkiye ve Filistin bayraklarının yan yana asılı olduğu görüldü ve fotoğraf kısa sürede ilgi odağı oldu. Gamze Özçelik de bu özel anı kendi hikayesinde paylaşarak doğruladı.


GAMZE ÖZÇELİK'İN EVLENDİĞİ RESHAD STRİK'İN KARİYERİ

Reshad Strik, Boşnak Müslüman bir baba ile Avustralyalı Katolik bir annenin evladı olarak 1981 yılında Avustralya'da dünyaya geldi. Sanat eğitimini Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde tamamlayan Strik, kariyerinin ilk yıllarında Avustralya'da sahnelere çıktı. Amerika'ya taşınmasıyla birlikte "Tepenin Gözleri 2" filminde rol aldı, Jessica Simpson'ın müzik klibinde yer aldı ve "Don't Look Up" isimli psikolojik gerilim filminde başrol oynadı. Ayrıca Bosna Hersek'te filmlerde ve reklamlarda çalıştı ve Türk dizileri Diriliş Ertuğrul ile Filinta'da rol alarak Türkiye'deki izleyicilerin de beğenisini kazandı.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.