Gaddar: Zehir Bile Devirmeye Yetmedi Bu Düşmanı!

Gaddar dizisinin 17. bölümünde Dağhan, Korkut'un yaşayıp yaşamadığını öğrenmeye çalışırken, Korkut ve Ekber ile büyük bir çatışma içine girer.

Korkut, Dağhan'ın önem verdiği dört ismi rehin alarak, onlar üzerinden Dağhan’a oyunlar kurmaya başlar. Ekber, Müdür'ün en değerli varlığı olan kızını da işin içine katarak intikam almak istemektedir. Bu durum, Dağhan için büyük bir sınav haline gelir.


Olaylar, Gaddar dizisinin geçtiği yerde, yani Dağhan ve Korkut'un karşı karşıya geldiği farklı mekanlarda cereyan eder.

Dizinin 17. bölümü 17 Mayıs 2024 tarihinde yayınlandı.

Korkut, Ekber ile birlik olarak Dağhan'a çeşitli tuzaklar kurar ve ona önemli kişileri rehin alarak baskı yapar. Dağhan, bu oyunları çözmeye çalışırken bir yandan sevdiklerini korumaya çabalar. Rehineleri kurtarmak için Müdür, Dağhan, Kurt ve Enver birlikte hareket eder, ancak Korkut’un sıradan engellerine takılırlar. Leylâ ile tekrar bağlantı kurmak isteyen Korkut, ona tam olarak güvenemez ve Leylâ’nın bir hamlesi Korkut’un şüphelerini doğrular.

Korkut, Ekber ile birlikte intikam almak için bu planları kurar ve Dağhan’ı zor durumda bırakmak ister. Müdür, kızıyla olan ilişkisini yeniden inşa etmeye çalışırken Korkut ve Ekber'in oyunlarına karşı daha agresif bir tutum sergiler. Aydan’ın tehlikede olma fikri, Dağhan’ı oldukça çileden çıkarır ve onu Korkut ile yüzleşmek zorunda bırakır.

Dizinin ana karakterleri arasında yer alan Dağhan ve Korkut, bu bölümde çatışmanın merkezinde yer alır. Yan rollerde ise Müdür, Ekber, Leylâ, Aydan, Kurt ve Enver bulunmaktadır. Dağhan karakterine Çağatay Ulusoy, Aydan karakterine Sümeyye Aydoğan, Rüzgar karakterine Fatih Berk Şahin hayat verir.

Kaynak: Haberin içeriği, Gaddar dizisinin 17. bölümüne ilişkin özet ve olaylar sırasıyla derlenmiştir. Dizinin 17. bölümü 17 Mayıs 2024 tarihinde izleyiciyle buluşmuştur.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.