Hasan Can Kaya'nın Futbol Oyunu Pahalıya Patlamıştı: Omzu Kırılan Hasan Can Kaya'dan Sevindiren Haber

Hasan Can Kaya'nın Futbol Oyunu Pahalıya Patlamıştı: Omzu Kırılan Hasan Can Kaya'dan Sevindiren Haber
Geçtiğimiz günlerde evinin bahçesinde futbol oynarken talihsiz bir kaza geçiren ve omzunda kırık oluşan ünlü komedyen Hasan Can Kaya, başarılı bir ameliyatın ardından hastaneden taburcu oldu.


"Konuşanlar" isimli YouTube serisi ile mizahseverlerin gönlünde taht kuran Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın dijital medya platformu Exxen ile yaptığı anlaşma sonrası kariyerine burada devam ediyor. Kaya'nın her yeni bölümüyle sosyal medyada adından söz ettiren programı büyük ilgi görüyor.

ekran-resmi-2024-04-26-11-29-52.png

Arkadaşlarıyla keyifli bir futbol maçı yaparken beklenmedik bir şekilde yaralanan Kaya için vakit kaybetmeden ameliyat kararı alındı. Omzunda ciddi kırıklar saptanan komedyenin ameliyatı, hastane kaynaklarına göre başarıyla tamamlandı.

ekran-resmi-2024-04-26-11-30-00.png

2. Sayfa'nın haberine göre, sevilen komedyenin hayranlarını endişelendiren olayın ardından, sağlık durumunun iyi olduğunun sinyalleri hastane çıkışındaki fotoğrafıyla verildi. Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu hakkında detaylı bilgiler ve gelecek projeleri merakla bekleniyor. #HasanCanKaya

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.