'Sakla Beni' Dizisi Yeni Bölümüyle Heyecan Dolu Anlar Sunuyor

Star Tv'nin popüler televizyon dizisi "Sakla Beni", 25. bölümüyle izleyicilerine unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

Her perşembe akşamı Star TV'de ekranlarda izleyiciyle buluşan ve başarılı kadrosuyla büyük beğeni toplayan yapım, Mete ve Naz'ın etrafında gelişen olayları konu alıyor. Mete ve Naz, hem zengin hem de güçlü ailelerin gözdeleri olarak hayatlarına devam ederken, aşk ve iktidar mücadeleleriyle karşılaşmaktadır. Bu haftanın yeni bölümünde ise Mete'nin çocukluk arkadaşı hizmetçi İncila'nın ortaya çıkması, onun hayatındaki kararları gözden geçirmesine sebep olur. İncila ve Mete arasında gelişen beklenmedik durum, Naz'ın kendi yazdığı hikayesinin seyrini değiştirebilecek mi? Sorusu merak konusu olmuştur.

ekran-resmi-2024-04-23-20-18-31.png

DEV KADRO

Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel'in başrollerini paylaştığı dizide, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci ve Tamer Levent gibi deneyimli oyuncular da yer almaktadır. OGM Pictures imzası taşıyan yapım, zengin ve etkileyici hikayesiyle her bölümüyle heyecanı artırmaktadır. Nadim Güç'ün yönetmenliğini üstlendiği "Sakla Beni" dizisinin senaryosu, Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu tarafından kaleme alınmıştır. Aşk, entrika ve tutkunun iç içe geçtiği bu dizi, izleyicileri şaşırtmayı vadediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.