Kızıl Goncalar Dizisi Ekranlara Ara Veriyor: Seyircileri Hüzne Boğan Haber!

Kızıl Goncalar Dizisi Ekranlara Ara Veriyor: Seyircileri Hüzne Boğan Haber!
NOW TV'nin ilgiyle izlenen yapımı "Kızıl Goncalar", izleyicileri bir hafta boyunca merakta bırakacak. Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı dizi, bir haftalık aranın ardından sezon finaline hazırlanacak.

Sevilen dizi Kızıl Goncalar tatile giriyor. Yayıncı kanal NOW TV, Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun rol aldığı başarılı dizinin bir haftalık mola vereceğini ve sezon finali tarihini belirlediğini duyurdu. Ekranlara veda etmeye hazırlanan dizi, bayram münasebetiyle 8 Nisan Pazartesi günü planlanan yeni bölüm yayınını erteledi ve 14. bölümü 15 Nisan Pazartesi izleyicisiyle buluşturmayı planlıyor.

REYTİNGLERİN ZİRVESİNDE

Kızıl Goncalar, reytinglerde zirveyi bırakmıyor. Gold Film'in prodüksiyonunu üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ömür Atay ve Özgür Sevimli'nin oturduğu, senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in yazdığı dizi, ilk gösterimini 18 Aralık 2023 tarihinde yapmıştı ve her bölümde elde ettiği yüksek izlenme oranlarıyla dikkat çekiyor.


SEZON FİNALİ NE ZAMAN?
Bu sevilen dizinin sezon finaline yönelik net bir tarihse henüz açıklanmış değil; ancak yapımcılar, "Kızıl Goncalar"ın haziran ayı içerisinde ara vereceğini ve eylül ayında FOX ekranlarında yeni bölümleriyle döneceğini ifade ediyor. Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun performansları, dizi severler tarafından oldukça beğeniliyor ve karakterlerin sonları ile hikayenin nasıl sonlanacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.