Ünlü Astrolog Mine Ölmez'in Nisan Ayı Kehanetleri Şoke Etti: Önde Gelen Bir Liderin Sonu Mu Geliyor?

Ünlü Astrolog Mine Ölmez'in Nisan Ayı Kehanetleri Şoke Etti: Önde Gelen Bir Liderin Sonu Mu Geliyor?
Astroloji dünyasının renkli simalarından Mine Ölmez, yaptığı son açıklamalarla gündeme oturdu. Beyaz TV'nin sevilen programı "Hayatta Her Şey Var"ın konuğu olan ünlü astrolog, Nisan ayına dair öngörülerini ekran başındakilere aktardı.

Ünlü Astrolog Mine Ölmez Kehanetlerinde dünya çapında liderlerin bu dönemde ölüm riskiyle karşı karşıya kalabileceğinden bahseden Ölmez, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kötü haberi kimse vermek istemez ama maalesef yaşadığımız dünya neyse, astroloji de onu yansıtıyor. Gökyüzünde çalışan bir kişi olarak, dünya gelişmelerini takip edip bunları sizlerle paylaşıyorum. Elbette olumlu mesajlar vermeyi isterdim ama gerçekler bazen sert olabiliyor. Nisan ayında yaşanacaklar öyle etkileyici olacak ki, dünya tarihe not düşecek olaylarla dolu bir döneme şahitlik edecek."



Astrolog Mine Ölmez, sözlerini daha da ağırlaştırarak dünya gündemine bomba gibi düşecek bir tahminde bulundu: "8 Nisan'da yaşanacak güçlü bir güneş tutulması var ve bu tutulmanın etkileri, dünyada adından söz ettiren güçlü liderler ve komutanlar üzerinde ciddi sonuçlar doğurabilir. Hastalık ya da ölüm haberi, bu dönemde kuvvetli bir olasılık olarak karşımızda duruyor."



Mine Ölmez ayrıca Ramazan ayının ve bayramın bu sene herkes için gerçek bir sınav olacağını ve insanların kendi iç dünyaları ile yüzleşeceklerini belirtti. Vurguladığı başka bir nokta ise, gerektiğinde beklenmedik olayların hızla gelişebileceği ve insanların kişisel tahammül sınırlarının zorlanacağı oldu.



Herkesin kendi kişisel eylemlerinin sonuçlarıyla karşılaşacağını da dile getiren Mine Ölmez, kişinin eğer bencil davranışlar sergiliyorsa, ortaklık görevlerini kötüye kullanıyorsa veya başkalarına zulmediyorsa bunun sonuçlarını göreceğini ifade etti.



Özellikle Koç ve Terazi burcu mensuplarını uyardı: "Bu dönemde hayatınızda önemli değişiklikler ve sınamalar yaşayabilirsiniz. Sizden gizledikleri konular gün yüzüne çıkabilir veya beklenmedik sağlık sorunlarıyla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz."



Mine Ölmez, Nisan ayının özellikle yangınlar, stresle ilgili sağlık sorunları ve başağrıları gibi fiziksel ve doğal olaylar açısından hassas bir dönem olduğunu belirtirken, toplumun da ruh halini gösteren bu olayların oluşmasını dikkatle analiz etmemiz gerektiğini vurguladı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.