Zeynep Bastık'tan "Lan" Açıklaması: "Dünya Gündeminde!"

Zeynep Bastık'tan "Lan" Açıklaması: "Dünya Gündeminde!"
Zeynep Bastık, Mabel Matiz'in yazdığı "Lan" şarkısını 8 Mart'ta piyasaya sürmesinin ardından şarkı hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Popüler sanatçı, bu adrenalin yüklü şarkının başarısından övgüyle söz etti ve hayranlarına heyecanını paylaştı. Aynı zamanda, İstanbul'u terk ettiği yönündeki söylentilere de net bir yanıt vererek, şehirleri arası seyahatlerinin yalnızca ziyaret amaçlı olduğunun altını çizdi.zeynep-bastik-lan-olaymedya1.webp

zeynep-bastik-lan-olaymedya1.webp

Bastık, büyük yankı uyandıran "Lan" şarkısı hakkında duygularını dile getirdi. Şarkının uluslararası listelerdeki başarısını anlatırken, "Ben şu an mutluluktan delirmek üzereyim. Şarkımız global listede 21. sırada ve tek Türkçe şarkı. Her gün yeni bir başarının haberi geliyor ve neyi kutlayacağımızı şaşırdık. Elde edilen başarıları hâlâ sindiremedik. Acayip şeyler yaşıyoruz" dedi. Kariyerinde bu tip başarılara alışık olmadığını belirten 30 yaşındaki şarkıcı, şarkının adına ilişkin "Lan" kelimesini savundu ve gündelik hayatında da kullanılan bir sözcük olduğunu söyleyerek güldü.

zeynep-bastik-olaymedya.webp

Diğer yandan, sıkça gündeme gelen İstanbul'dan İzmir'e taşındığı iddialarını yalanlayan Bastık, gerçek durumu açıklığa kavuşturdu. "Arkadaşlar, ben İzmir'e taşınmadım, sadece sık sık gidip geliyorum. 'Zeynep Bastık, İstanbul'u terk etti' şeklinde haberler yapılıyor ama ben hala buradayım" diyerek yaşadığı yerle ilgili spekülasyonlara son verdi ve İzmir'deki pastoral yaşamından keyif aldığını, ancak İstanbul'da yaşamaya devam ettiğini belirtti.

zeynep-bastikin-yeni-sarkisi-lan-dijital-platformlarda-zirvede-zeynep-bastikin-yeni-sarkisi-lan-olaymedya.webp


Sanatçı, özel hayatına yönelik sorulan sorulara da samimiyetle yanıt verdi. Erkek arkadaşının olduğunu itiraf eden genç popçu, kişisel yaşamını bağımsızlık içinde sürdürdüğünü ve evinde tek başına yaşadığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.