Nur Viral'in Değişimi Takipçilerini Büyüledi. Yorum Yağmuru Yağdı

Nur Viral'in Değişimi Takipçilerini Büyüledi. Yorum Yağmuru Yağdı
Beyaz TV'nin ilgi ile takip edilen programı "Hayatta Her Şey Var"ın sunucusu Nur Viral, sosyal medyada paylaştığı geçmişe dönük fotoğrafı ile takipçilerini ikiye bölünmesine sebep oldu. Viral'in nostaljik gönderisi, kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Ünlü sunucu Nur Viral, hafta içinde izleyicilerle buluştuğu "Hayatta Her Şey Var" programında gösterdiği sempatik tavırlar ve samimi açıklamaları ile adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı olan Viral, bu kez geçmişe ait bir fotoğrafıyla gündeme damga vurdu.

ekran-resmi-2024-03-20-17-55-05.png


TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Viral, 2017 yılında sarı saçlarıyla çekilmiş bir fotoğrafını "Önemli olan yaş almak değil, yaşının en iyisi olabilmek" mesajı eşliğinde paylaşarak, takipçilerine "Sizce sarışın mı, kumral mı?" şeklinde bir soru yöneltti ve görüşlerini sordu.

ekran-resmi-2024-03-20-17-55-18.png

YORUM YAĞDI

Nur Viral'in değişimini gösteren bu paylaşım, sosyal medyada geniş yankı buldu. Takipçilerinden gelen yorumlar arasında "Sarışın halin kumralın ablası formunda", "Kumral efsane", "Her halinle güzelsin", "Herkes sarışın olamıyor ama sen harikasın" gibi pozitif ve övgü dolu ifadeler yer aldı. Bu yorumlar, sunucunun hem sarışın hem de kumral halinin takipçileri tarafından beğenildiğini ortaya koydu. #NurViral

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.