Müge Anlı'da Birsen Eroğlu Olayında Şok İddia: Sevgiliye Aktarılan Yarım Milyon ve Telefon Rehberindeki "Bekir Ağabey" Skandalı!

Müge Anlı'da Birsen Eroğlu Olayında Şok İddia: Sevgiliye Aktarılan Yarım Milyon ve Telefon Rehberindeki "Bekir Ağabey" Skandalı!
Ankara'dan canlı yayına katılan Birsen Eroğlu, aşk ve dolandırıcılık iddialarıyla ekranlara damgasını vuran bir hikayeyi anlattı.

6 Mart Çarşamba günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gerçekleşen yüzleşmede, Birsen Eroğlu'nun su satıcısı olan sevgilisi Oğuzhan İşbeceren'e yarım milyon Türk lirası kaptırdığı iddiası dikkat çekti. Eroğlu, kendisine aşık olup evlilik vaadinde bulunduğunu söylediği İşbeceren'in, üç ay öncesinde başka bir kadını istemeye gittiğini öğrenince şok yaşadı. Müge Anlı programında izleyicilere duyurulan bu olay, Birsen Eroğlu ve Oğuzhan İşbeceren arasında yaşananların perde arkasını gözler önüne serdi.

MÜGE ANLI'DA BİRSEN EROĞLU OLAYINDA FLAŞ GELİŞME

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert'te yaşananlar izleyicileri şaşkına çevirdi. 6 Mart'taki yayında Birsen Eroğlu, Oğuzhan İşbeceren ile olan ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İki kişi arasında geçen ilişki ve maddi işlemler, canlı yayına bağlanan Oğuzhan'ın telefonda Birsen'i 'Bekir ağabey bina' diye kaydetmiş olması gerçeğiyle daha karmaşık bir hal aldı. Programın canlı yayınında ortaya çıkan bu detay, suistimal olduğuna dair iddiaları daha da artırdı.

BAŞKASIYLA NİŞANLANDIĞINI DUYUNCA ŞOK YAŞADI

Müge Anlı'nın programı, yine bir skandala sahne oldu. Birsen'in anlattığına göre, Oğuzhan İşbeceren sözlerine güvenerek kendisine büyük miktarda para gönderdi. Ancak Oğuzhan geçtiğimiz günlerde başka bir kadını istemeye gittiğinin ortaya çıkmasıyla, iki taraf arasındaki ilişkide gerilim tavan yaptı. Oğuzhan İşbeceren, canlı yayında yaptığı savunmada herhangi bir dolandırıcılık eylemi ile ilgisinin olmadığını iddia ederek insanları kendisiyle ilgili yanılgıya düşmemeleri için belgelerini yayınlamalarını istedi.

BAŞKALARINADA KREDİ ÇEKTİRMİŞLER

Müge Anlı'nın programındaki bu olay, halkın gözü önünde cereyan eden ve izleyiciler tarafından büyük ilgi gören bir gündem oldu. Canlı yayına gelen farklı şahitlerin ifadeleriyle, olayla ilgili yeni bilgiler ve iddialar ortaya atıldı. İsmini vermek istemeyen bir izleyici, Oğuzhan'ın kendisine banka hesabı açtığını ve kredi çekmeye çalıştıklarını belirtti. Oğuzhan'ı tanıdığını söyleyen bir diğer izleyici ise, onun kredi çektirmek için komisyon usulü çalıştığını ve banka müdürleriyle iyi ilişkiler sayesinde işlemlerini hızlıca yapabildiğini söyledi. Müge Anlı ve izleyiciler bu çarpıcı vakayı dikkatle takip etmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.