Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan Kaçamak Manevralar! Hande Erçel: 'Koru Beni Hakan!'

Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan Kaçamak Manevralar! Hande Erçel: 'Koru Beni Hakan!'
Magazin dünyasının popüler çiftlerinden Hande Erçel ve Hakan Sabancı, önceki gün kameralara Etiler'da bir mekân çıkışında yakalandı. Ünlü oyuncu Hande Erçel'in kameraları fark edince sevgilisi Sabancı'nın ardına gizlenmesi ise dikkat çekti.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, magazin basınında sıkça adları geçen ve aşklarını gözler önünde sergileyen sevilen bir çift. Aralarındaki bağa dair dedikodular ve gelecekleri ile ilgili iddialar her daim magazin gündemini meşgul etmekte. Ancak en son yaşanan olay, Erçel'in kameralar karşısında gösterdiği tepkiyle dikkat çekti.

ekran-resmi-2024-03-03-17-55-41.png




Aşk dedikodularıyla bir yandan magazin gündemini meşgul ederken, diğer yandan aile içi uyumlarıyla da gündeme gelen ikili, önceki gece meşhur Etiler mekanlarından birinden çıkarken kameralar tarafından görüntülendi. Hande Erçel, paparazzilerin objektiflerine yakalanınca sevgilisi Hakan Sabancı'nın hemen arkasına saklanarak dikkat çekti.

ekran-resmi-2024-03-03-17-56-02.png

Çift, mekândan hızlı adımlarla ayrılırken gazetecilerin sorularına da yanıtsız bıraktı. Erçel ve Sabancı'nın bu davranışları, basın mensupları tarafından biraz soğuk karşılandı. İkilinin araçlarına binip hızla oradan ayrılmaları ise hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Hande Erçel'in gazetecilere bu tepkisi, hayranlarını şaşırttı ve tepki çekti.

#HandeErçel, #HakanSabancı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.