TURABİ: 'Turbo Turabi, Beybi beybi; yakında her yerde!'

TURABİ: 'Turbo Turabi, Beybi beybi; yakında her yerde!'
Turabi Dominik'te mi? Hakkındaki söylentilere fena patladı

Survivor All Star yarışmasının popüler isimlerinden Turabi Çamkıran, sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Tedavi sürecine giren ve yoğun bakımda olduğu bilgisi paylaşılan Turabi'nin Dominik'te bulunduğu iddiaları üzerine, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Turabi, kendisi hakkında ortaya atılan söylentilere sert bir dille cevap verirken, aynı zamanda müzik piyasasına atılacağının müjdesini verdi.



TURABİ DOMİNİK'TE Mİ?


Sağlık problemi ile boğuşan ve Survivor'dan elenmek zorunda kalan Turabi'nin durumu ile ilgili dedikodular yayıldı. Dominik'te olduğu söylentilerine karşı çıkan Turabi, bir Latin ülkesinde tedavi görmeye devam ettiğini ve müzik dünyasına adım atacağını belirtti. Instagram üzerinden paylaşım yapan Turabi, "Her kim benim hakkımda sosyal medyaya yalan haber koyuyorsa, bütün dünya ona lanet etsin. İnanmayın arkadaşlar, sahtekar hesaplara; hâlâ tedavim devam ediyor. Dominik'te değilim, başka bir Latin ülkesindeyim ve sağlığımla savaşıyorum. Aynı zamanda müzik kariyerime hazırlık yapıyorum, müzik dünyasını sarsmaya geliyorum" diyerek iddialara karşı duruşunu belirginleştirdi.

TURABİ: 'Turbo Turabi, Beybi beybi; yakında her yerde'


Bu açıklamalarla birlikte Turabi'nin sağlığı hakkındaki spekülasyonlar netliğe kavuşurken, müzik dünyasına adım atacağı ve "Turbo Turabi, Beybi beybi; yakında her yerde..." sözleriyle yeni parçalar üreteceğinin sinyalini verdi. #SurvivorAllStar, #Turabi etiketleriyle takipçilerini hem sağlık durumu hakkında aydınlattı hem de müzikseverleri heyecanlandıran yeni projelerinin haberini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.