Şeyma Subaşı'nın Eski Kocası Meedo Netflix Yıldızına Gönül Verdi!

Şeyma Subaşı'nın Eski Kocası Meedo Netflix Yıldızına Gönül Verdi!
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin Kısa Süren Evliliği Geride Kaldı: Yeni Aşklar Yeni İddialar

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi, büyük bir heyecan ve merakla beklenen düğün törenleriyle hayatlarını birleştirdiler. Üç gün üç gece süren muhteşem düğün kutlamalarının ardından, çiftin evlilik hayatına ilişkin beklentiler yükselmişti. Ancak, hızla üzerine kara bulutlar toplanan bu evlilik dört ay gibi kısa bir sürede noktalandı.

ekran-resmi-2024-02-29-12-30-36.png

Bir zamanlar göz kamaştırıcı düğünleriyle magazin gündemini meşgul eden Şeyma Subaşı ve iş insanı eşi Mohammed Alsaloussi, evliliklerinin dördüncü ayında ani bir kararla ayrılığa imza attılar. Şeyma Subaşı'nın boşanma kararı sonrası Mohammed Alsaloussi, alias Meedo hakkında şok iddialar ortaya çıktı. Bu iddialar çerçevesinde, milyarder iş insanının hem eşini aldattığı hem de şiddet uyguladığı konuşulmaya başlandı.

ekran-resmi-2024-02-29-12-30-45.png


Düğünlerinin ardından geçen kısa süre içinde evliliğin sonlanmasıyla magazin dünyasında sarsıcı etkiler yaratan bu olayın ardından, Meedo'nun yeni bir aşk yaşadığına dair dedikodular magazin basınında yer almaya başladı. İddialara göre Mısırlı iş insanı, Netflix'te yer alan ve Dubai sosyetesinin zengin ve ünlü simalarını konu edinen "Dubai Bling" adlı reality şov programının yıldızlarından biri olan zengin milyoner LJ Loujain Adada ile yeni bir ilişkinin başlangıcında.

ekran-resmi-2024-02-29-12-30-58.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.