"Yatak Odasında Maske Takıntısı!" - Esra Ezmeci Karşısında Şaşırtan İtiraf!

"Yatak Odasında Maske Takıntısı!" - Esra Ezmeci Karşısında Şaşırtan İtiraf!
Beyaz TV'de yayınlanan "Yeni Baştan" programında konukların yaptığı itiraflar hem stüdyodaki hem de ekran başındaki izleyiciler için şaşırtıcı anlara sahne oldu. Programın sunucusu psikolog Esra Ezmeci, izleyici telefon bağlantıları sırasında şok itiraf

Beyaz TV'de yayınlanan "Yeni Baştan" programında konukların yaptığı itiraflar hem stüdyodaki hem de ekran başındaki izleyiciler için şaşırtıcı anlara sahne oldu. Programın sunucusu psikolog Esra Ezmeci, izleyici telefon bağlantıları sırasında gelen itiraflar karşısında duyduğu şaşkınlığı saklayamadı.

Bir kadın izleyicinin itirafı, stüdyodakileri adeta şok etti. Eşinin yatak odasında yüzüne maske takarak ve vücudunu dezenfektan spreyiyle yıkayarak ilişki yaşamak istediğini paylaştı. Ezmeci, bu durumu anlamakta zorlanarak "Maskeyle nasıl oluyor bu iş?" sorusuyla şaşkınlığını dile getirdi.

Programa telefonla bağlanan Ebru Hanım, 10 yıl süren evliliği ve mesleği hakkında bilgi verdi. Lazer epilasyon salonu işlettiğini belirten Ebru Hanım, eşinin sürekli mikroplardan korktuğu için cinsel ilişkilerinde maske takıp dezenfektan sprey kullanmak istediğini anlattı. Esra Ezmeci, Ebru Hanım'a dezenfektanın nereden sıkıldığını sorduğunda aldığı yanıt karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Programın sunucusu Esra Ezmeci, izleyiciyle empati kurarak konunun ciddiyetini vurguladı ve bu durumun bir temizlik takıntısı haline geldiğini belirtti. Cinselliğin maskelerle yaşanmasının zor bir konu olduğuna dikkat çeken Ezmeci, izleyicinin eşinin bu sorunu aşabilmesi için profesyonel yardım almasının önemini vurgulayarak bu alanda desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.