Kızıl Goncalar'da Nefesler Tutuldu: Özcan, Özgü, Mert ve Hazal'dan Heyecan Fırtınası!

NOW TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar'ın kadrosunda Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu ve Hazal Türesan gibi isimler yer alıyor. Gold Film prodüksiyonluğunda seyirciyle buluşan ve her bölümü merakla beklenen dizinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı

Şükrü Necati Şahin'in kaleminden çıkan senaryoyu ve Ömür Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kızıl Goncalar, 9. bölümünde yine seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Drama dolu yeni bölümden ilk görüntüler, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.


Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde; Zeynep, yurtdışına kaçma planları yaparken ani bir haberle sarsılır. Levent ise kızının ve Zeynep'in kaderi arasında zor bir karar vermek zorunda kalır. Naim, kararından emin olmak için Meryem'i Zeynep üzerinden sınar.


Zeynep'in yurtdışına kaçma planlarının başarısız olmasının ardından dergah ikilisi için yeni bir plan devreye girer. Meryem ise kızını korumak adına tehlikeli bir oyunun içine düşer ve bu sırada beklenmedik destek Beste'den gelir. Ancak bu girişim, Levent'ten gizlenen macera, Meryem ve Zeynep'i ölümle burun buruna getirebilir.


Heyecan dolu sahneleriyle izleyiciyi her hafta koltuğa çivileyen Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümü, 4 Mart Pazartesi günü saat 20.00'da NOW TV'de seyircisiyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.