Survivor Savaşçısı Turabi Çamkıran Veda Etti: 'İşte Nedeni'

Survivor Savaşçısı Turabi Çamkıran Veda Etti: 'İşte Nedeni'
Acun Ilıcalı, popüler yarışma programı Survivor'dan üzücü bir haberle geldi. Sağlık sorunları sebebiyle yarışmaya devam edemeyeceğini açıklayan Turabi, Dominik'teki macerasına son verdi.

Acun Ilıcalı, "Turabi, Survivor All Star'da devam edemeyeceğini söyledi ve yarışmayla ilgili kararını bizimle paylaştı" ifadelerine yer verdi.



Survivor programı, yıllar boyunca birçok yarışmacıyı ağırladı ancak Turabi gibi iz bırakan az sayıda isim oldu. Şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olan Turabi'nin ayrılışı, hayranlarını hüzne boğdu.

ACUN ILICALI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, Survivor'ın son konseyinde Turabi'nin sakatlık yaşadığını ve bu yüzden yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu. "Turabi, Survivor'da derin bir etki yarattı. Geçtiğimiz hafta sakatlandı ve beş gün boyunca doktoruyla görüştü. Maalesef son haber iyi değil" dedi.

GELENLER

Turabi'nin yarışmadan ayrılması üzerine Ilıcalı, Survivor'da kırmızı takıma iki yeni ismin katılacağını açıkladı. Ilıcalı, Avatar Atakan ve Hilmi Cem'in yarışmaya dahil olduğunu ve kırmızı takımın yeni üyeleri olarak mücadelelerine devam edeceklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.