Esra Erol Şaşkına Döndü! '4 villa, 50 milyon TL, 10 kg altın'... Mehir Talebi Şok Etti!

Atv ekranlarının sevilen yüzü Esra Erol, sunduğu programda sıradışı bir mehir iddiasına ev sahipliği yaptı. Programa katılan Elif, henüz 16 yaşındayken Hüseyin Başkaya tarafından evlilik vaadiyle kandırıldığını öne sürdü.

Elif, kendisine "4 villa, 50 milyon TL ve 10 kilogram altın" gibi büyük bir mehir vaadiyle yanıltıldığını iddia etti ve durumdan şikayetçi olduğunu belirtti. Esra Erol ise bu duyulan mehir karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

ekran-resmi-2024-02-07-19-28-05.png


Elif, bugün 18 yaşında ve iki yıl önce yaşadığı olayı Esra Erol'un programında detaylandırdı. Hüseyin Başkaya'nın kendisine yaptığı muazzam mehir vaadi üzerine konuşma yaparken, "Zaten böyle söylüyor söylüyor, sözünü tutmuyor." şeklinde bir eleştiride bulundu. Hem Esra Erol hem de izleyiciler, Elif'in durumuna ve mehir meselesine dair şaşkınlıklarını dile getirdiler.

ekran-resmi-2024-02-07-19-28-16.png

Mehir, mehr veya mihr İslam hukukunda erkeğin evlenirken kadına verdiği veya vermeyi taahhüt ettiği para, mal veya menfaat hediyesidir. Mehir, kadının mal varlığına dâhil olur ve üzerinde dilediği tasarrufta bulunabilir. Ehl-i Sünnet'in ameldeki dört mezhebinde de kabul edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.