Serenay Sarıkaya'nın 40 Milyonluk Manzara Aşkı: Boğaz'ın Gözde Evinin Yeni Sahibi!

Serenay Sarıkaya'nın 40 Milyonluk Manzara Aşkı: Boğaz'ın Gözde Evinin Yeni Sahibi!
Türk sinema ve televizyon dünyasının popüler isimlerinden Serenay Sarıkaya, yatırımlarına devam ediyor. Sarıkaya'nın, yeni aldığı Boğaz manzaralı evin fiyatıyla dikkatleri üzerine çektiği öğrenildi.

Daha önce bir rezidansta ikamet eden başarılı oyuncunun, göz alıcı yeni evi için cüzdanının ağzını 40 milyon lira kadar açtığı belirtildi.

12.jpg

Sanat camiasının tanınmış isimlerinden olan ve kazancını emlak yatırımı yaparak değerlendirmeyi tercih eden Serenay Sarıkaya, hem başarıları hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelmeyi sürdürüyor. Aşk hayatıyla da magazin gündeminin odak noktası olan güzel oyuncu, gayrimenkul portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Boğaz Manzaralı Evine 40 Milyon Ödedi


Boğaz'ın büyüleyici manzarasına hakim yeni eviyle Serenay Sarıkaya, şehir hayatının ortasında doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını aralamış bulunuyor. Daha önce lüks bir rezidansta yaşayan Sarıkaya'nın bu değişikliği, yeşil alanları bol bir mekâna taşınmak olarak yorumlanıyor.

13.jpg


Aşk hayatında Çağatay Ulusoy, Kerem Bürsin, Cem Yılmaz ve Umut Evirgen gibi ünlü isimlerle yaşamış olduğu ilişkilerle dikkat çeken güzel oyuncu, iş hayatında ise toprağa ve gayrimenkule yaptığı yatırımlarla öne çıkıyor. Yeni ev aldığı bilgisi, Sarıkaya'nın hayranları tarafından heyecanla karşılandı.


Kazancını Toprak ve Konut Olarak Değerlendiriyor

Sarıkaya'nın projelerden kazandığı gelirin büyük bir kısmını emlak ve arsa yatırımına dönüştürdüğü söyleniyor. Ünlü oyuncunun yaklaşık 20 dönümlükçe bir arazi sahibi olduğuna dair iddialar mevcut.

14.jpg


Geçen Yaz Marmaris'teki Yazlığına 10 Milyon Lira Verdi

Sarıkaya'nın sadece yeni eviyle sınırlı kalmayarak, Bodrum, Çanakkale ve Marmaris gibi tatil bölgelerinde de mülkleri olduğu biliniyor. Geçen yaz Marmaris'te bulunan bir yazlık için 10 milyon TL ödeyen Sarıkaya, yatırım yapmayı severek, kazancını değerli varlıklara dönüştürmeyi tercih ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.