Türkiye ve Müge Anlı'da Haftalardır Aranıyor! Hasan Çelik Olayında ŞOK GELİŞME! STÜDYODA GÖZALTINA ALINDILAR!

Türkiye ve Müge Anlı'da Haftalardır Aranıyor! Hasan Çelik Olayında ŞOK GELİŞME! STÜDYODA GÖZALTINA ALINDILAR!
Müge Anlı'nın canlı yayınında, şüpheli kayıp olarak aranan Hasan Çelik'in bulunması için çözüm aranırken, onun ortadan kaybolan aracında oldukları belirlenen iki kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Ankara'da ortadan kaybolan Hasan Çelik'in durumu, ailesinin Müge Anlı'nın programına başvurmasıyla gündeme geldi. Hasan Çelik'in kardeşi, yengesi ve yeğeni, kayıp vakasının çözülmesi için Müge Anlı'nın tecrübesine güvendiler. Yayında Hasan Çelik'in eşi Seher Çelik ve kızı Şerife Hanım da bulunarak, kaybolan araba ve Hasan'ın ortadan kaybolması hakkında bilgiler verdiler, seyircilerin dikkatini bu meseleye çektiler. Anne-kızın gözlerinin önünde kaybolduklarını iddia ettikleri araba ile ilgili detaylar paylaştılar ve bu kişilerin isimlerini canlı yayında dile getirdiler.

ekran-resmi-2024-02-01-19-08-28.png


Programın sonraki bölümünde ise günlerdir aranan araçtaki sır perdesi aralandı. Müge Anlı'nın programına çağrılan ve Hasan Çelik'in kaybolan arabasında görülen iki kişi, olayın aydınlatılması amacıyla canlı yayında ayrıntıları anlattılar. Ancak yayın sırasında itiraf niteliğindeki açıklamaları ve arabanın satılmasıyla ilgili verdikleri bilgiler üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, şüphelileri gözaltına aldı. Müge Anlı'nın soruları ve yaptıkları çelişkili ifadeler sonucunda ortaya çıkan durum sonucunda, şüpheliler emniyet güçleri tarafından stüdyodan çıkarılıp karakola götürüldüler.

ekran-resmi-2024-02-01-19-08-52.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.