Acun'un Korkulu Rüyası Şeyma Subaşı! ŞEYMA'dan Acun'a Yine Mesaj Mı Var?

Acun'un Korkulu Rüyası Şeyma Subaşı! ŞEYMA'dan Acun'a Yine Mesaj Mı Var?
Acun Ilıcalı, Survivor'da yaşanan gerilimlerle mücadele etmek zorunda kalıyor. Ödül töreninde objektife takılan Ilıcalı, etkinlik öncesinde telefonunu göstermek istediği anlarda, geçmişte yaşadığı bir olaya gönderme yaptı. I

Acun lıcalı, "En son cep telefonumu gösterdiğim zaman sorunlar yaşamıştım ama" diyerek, eski eşi Şeyma Subaşı ile olan bir anıyı akıllara getirdi.

ekran-resmi-2024-01-30-20-21-59.png

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, ödül töreni sonrasında Dominik'e hareket edeceğini paylaşarak Survivor'daki yüksek gerilimi düşürmek için adaya gideceğini açıkladı. Ilıcalı, "Fazla gerilim var, gerilimi düşürmeye gidiyorum, öyle söyleyeyim. Bir çözüm bulmam lazım şu anda," dedi. Survivor'ın adeta gerilim fırtınasına dönüşmesi, yapımcısını da aksiyon planı yapmaya itiyor.

ekran-resmi-2024-01-30-20-22-51.png

Olayın fitilini ateşleyen detay ise Acun Ilıcalı'nın cep telefonu oldu. Ilıcalı, bir video gösterisi sırasında telefonunu kullanırken, eski karısı Şeyma Subaşı'ndan gelen bir mesajın kameralar önünde ifşa olmasıydı. Ilıcalı'nın telefon kontrolü, Şeyma Subaşı'nın finansal konuları ele alan bir mesajı herkesin gözleri önüne serdi.

ekran-resmi-2024-01-30-20-25-49.png

Acun Ilıcalı'nın kendi televizyon kanalındaki canlı yayında yaşadığı olay, Şeyma Subaşı'dan aldığı dikkat çekici bir mesajın ekranlarda belirmesiyle sonuçlandı. Şeyma Subaşı'nın mesajında, "Acun selam, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım. Miami Oteli ve parayla ilgili bir şey konuşacağım," ifadeleri yer aldı. Bu yaşananlar, Acun Ilıcalı'nın Survivor'da yaşadığı gerilimlerin yanı sıra özel hayatında da gündem oluşturduğunu kanıtlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.