Simpsonlar Kehanetleriyle Yine Gündemde: 2024 Seçimi İçin Şaşırtan Tahmin!

Simpsonlar Kehanetleriyle Yine Gündemde: 2024 Seçimi İçin Şaşırtan Tahmin!
Amerikalıların ikonik çizgi dizisi The Simpsons, 1989 yılından beri sürdürdüğü yayın hayatında salt eğlendirmekle kalmayarak, geleceği öngörme yeteneğiyle de adeta bir fenomen haline gelmiş durumda.

Yapılan pek çok sezonun ardından, dizinin birtakım sahnelerinin gerçekleşen ya da yakın gelecekte meydana gelecek olaylarla benzerlik göstermesi izleyenlerin hayretler içinde kalmasına sebep oluyor.

Geçmiş dönemde gerçekleşen tahminleriyle "tesadüf mü yoksa ötesi mi?" tartışmalarına neden olan dizinin, koronavirüs salgını ve Donald Trump'ın başkan olması gibi küresel etki yaratan tahminleri, izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı.

Şimdi gözler, The Simpsons ekibinin son tahmini üzerinde; dizi, 2024 yılındaki ABD Başkanlık seçimleri hakkında çarpıcı bir iddiada bulunuyor.

Özellikle politik kehanetleriyle bilinen The Simpsons, 2024 seçimlerinde Donald Trump'ın tekrar başkan seçileceği öngörüsünde bulunuyor. Bu tahminin ardından dizi, Trump sonrası için ABD'nin başkanlık koltuğuna bir kadının geçeceğini ima ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.