Müge Anlı'nın Programında Şok İtiraf: Ali Diken Cinayeti Zanlısı Gözaltına Alındı

Müge Anlı'nın Programında Şok İtiraf: Ali Diken Cinayeti Zanlısı Gözaltına Alındı
Ünlü televizyon programı "Müge Anlı İle Tatlı Sert", son yayınında şaşırtıcı bir itirafa ev sahipliği yaparak bir zanlının gözaltına alınmasına neden oldu.

Ali Diken 20 Aralık 2023 Çarşamba günü motosikletiyle birlikte Antalya'dan kayboldu. Annesi ve yengesi, 32 yaşındaki Ali Diken'i aramak için Müge Anlı ekibinden yardım istedi. Günlerdir aranan Ali Diken'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Motosikletiyle kaybolan Ali Diken'den acı haberi geldi. Diken'in kaybının 35. gününde cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Müge Anlı canlı yayınına katılan Zeynel Boyacı'dan itiraf geldi. Ağır küfür nedeniyle Diken'i öldürdüğünü belirtti.

Program, canlı yayında Ali Diken cinayeti hakkında konuşan bir kişinin suçunu itiraf etmesiyle büyük bir sürprize sahne oldu. Program sayesinde, itirafçının beyanı üzerine polis hızla harekete geçti ve zanlıyı gözaltına aldı. Yakın gelecekte adli mercilerin incelemesi sonucunda, olayın ayrıntıları ve zanlının ifadeleri netlik kazanacak. Müge Anlı ve ekibi, titiz ve özverili çalışmalarıyla suçların çözülmesine bir kez daha katkıda bulunmayı başardı ve halkın takdirini kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.