Yasmin'den Baba Erbil'e Sitem Dolu Sözler: "Babalık Görmedim" - Mehmet Ali Erbil'den Yürek Burkan Yanıt

Yasmin'den Baba Erbil'e Sitem Dolu Sözler: "Babalık Görmedim" - Mehmet Ali Erbil'den Yürek Burkan Yanıt
Ünlü televizyoncu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, babası hakkında açık yüreklilikle konuştu ve babalık deneyimini yeterince yaşamadığını iddia ederek "Babalık görmedim" ifadesini kullandı.

28 yaşındaki genç kadın, ünlü babası ve yaşadıkları hakkında eleştirel düşüncelerini paylaşırken, babasının geçmişte yaşadığı zorluklardan dolayı belli başlı sorunları olduğunu ve bu durumun kendisinde de derin izler bıraktığını vurguladı.

ekran-resmi-2024-01-23-22-48-38.png

ERBİL: 'BEN BABAYIM; BU SÖZLERİ HAK ETMİYORUM!'

Tecrübeli sanatçının, kızı Yasmin'in "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa, benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak, bunu biliyorum" şeklindeki ifadelerine yanıtı şu sözlerle oldu: "Kızımın açıklamalarına çok üzüldüm. Bunca sağlık sorunuyla uğraşırken bu sözleri hak etmediğimi düşünüyorum." Erbil'in bu samimi ifadeleri, baba-kız arasındaki bu duygusal meseleye dair kamuoyunun ilgisini daha da artırdı.

ekran-resmi-2024-01-23-22-48-55.png

Ekranların sevilen isimleri Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar’ın kızı olan Yasmin Erbil sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla gündem oldu. Bir süredir eski Survivor yarışmacılarından Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Erbil sevgilisiyle tatile çıktı. Tatilden aşk dolu ve iddialı karelerini paylaşan Yiğit Poyraz ve Yasemin Erbil dikkat çekti. Yasmin Erbil kimdir? Yasmin Erbil kaç yaşında ve nerelidir? Yasmin Erbil sevilisi kim?

YASMİN ERBİL KİMDİR?

İstanbul’da 2 Aralık 1995 tarihinde dünyaya gelen Yasmin Erbil, Mehmet Ali Erbil ve ikinci evliliği olan oyuncu Nergis Kumbasar’ın kızıdır. Yasmin doğduktan bir yıl sonra Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar boşanmıştır.

ekran-resmi-2024-01-23-22-50-56.png

YASMİN ERBİL EĞİTİMİ?

Yasmin Erbil Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesinde tamamlamıştır. Üniversiteden sonra sunuculuk ve oyunculuk eğitimi aldı.

ekran-resmi-2024-01-23-22-51-16.png

YASMİN ERBİL ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Yasmin Erbil Yasak Elma, Dünyanın En Güzel Kokusu 2, Küçük Yalanlar ve Mutluluk Zamanında rol aldı.

ekran-resmi-2024-01-23-22-52-31.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum