Yargı’dan nefesleri kesen bir bölüm! "Yargı", Reytinglerde Zirvede!

Yargı’dan nefesleri kesen bir bölüm! "Yargı", Reytinglerde Zirvede!
Türk televizyonlarının sevilerek takip edilen hukuk draması "Yargı", reytinglerdeki başarısını sürdürmeye devam ediyor.

AB ve 20+ABC1 gibi kritik kategorilerde zirvede yer almayı başaran dizi, her hafta izleyicilerin büyük beğenisini topluyor. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı ve konusu, kurgusuyla büyük ilgi gören “Yargı” dizisine olan ilgi gösteren seyircilerine teşekkürlerini eksik etmedi. Dizi ekibi, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile hayranlarının desteğine vurgu yaptı.

Sektörde öne çıkan isimlerden Zeynep Eronat, Uğur Aslan, Arda Anarat, Seda Akman ve Onur Aydın gibi yetenekli oyuncuların yanı sıra, talentli genç yıldızlar Onur Tekin, Arif Pişkin ve Cezmi Baskın da oyuncu kadrosunda dikkat çekiyor. Uğur Polat gibi deneyimli oyuncuların da güç verdiği dizi, her hafta yeni bölümleriyle heyecanı yükseltiyor.

Yapımcılığını Ayyapım'ın, yönetmenliğini ise "Ay Yapım"ın üstlendiği dizi, Yasak Elma, Zeytin Tepesi gibi popüler projelerle tanınan Eylül Uğuz'un kaleminden çıkıyor. Drama ve gerilimin mükemmel bir şekilde işlendiği "Yargı", hukuki süreçler ve kişisel dramalar arasında izleyiciyi merkezine alıyor.

Sosyal medyada #Yargı etiketi ile yankılanan destek mesajları ve hayran yorumları, dizinin her geçen gün daha fazla izleyici kitlesi tarafından takip edildiğini gösteriyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her hafta yeni bölümü ile merakla beklenen "Yargı", gelecek hafta yine izleyicisine keyifli anlar vaat ederek, "Haftaya görüşmek üzere!" mesajını iletiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.