Seda Bakan'ın Tesettür Tarzı Sosyal Medyayı Salladı: Zeytin Ağacı'nın Leylası Londra Sokaklarında Başörtüsüyle Poz Verdi!

Behzat Ç ve Kardeş Payı gibi popüler dizilerde boy gösteren ve Türk televizyon dünyasında önemli bir yere sahip olan ünlü oyuncu Seda Bakan, tesettüre girmiş haliyle sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraf ile gündeme geldi.

Behzat Ç ve Kardeş Payı gibi popüler dizilerde boy gösteren ve Türk televizyon dünyasında önemli bir yere sahip olan ünlü oyuncu Seda Bakan, tesettüre girmiş haliyle sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraf ile gündeme geldi. Netflix'in ünlü dizisi Zeytin Ağacı'nın ikinci sezon kadrosunda yer alacak olan Bakan'ın Londra'dan yayınladığı ve başörtüsü taktığı fotoğraflar hayranlarının büyük beğenisini kazandı ve binlerce etkileşim aldı.


HAYRANLARI İKİYE BÖLÜNDÜ

ekran-resmi-2024-01-21-21-29-56.png

Bakan, performansıyla geniş bir hayran kitlesine hitap ediyor ve sosyal medyayı aktif kullanıyor. Özellikle Behzat Ç, Kardeş Payı, Mucize Doktor ve Zeytin Ağacı gibi dizilerdeki rolleriyle tanınan oyuncunun paylaşımları, takipçileri tarafından yakından takip ediliyor. Zeytin Ağacı dizisinde önemli bir rolü üstlenen Bakan, Murat Boz ve Tuba Büyüküstün gibi isimlerle birlikte ekranda boy gösterecek. Sosyal medyada paylaştığı Londra gezisi fotoğraflarıyla gündem olan ünlü oyuncu, tesettür modasının yıldızları arasında anılıyor.


1.1 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR!


Seda Bakan'ın 1.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımda gösterdiği başörtülü imaj, takipçilerini adeta iki gruba ayırdı. Fotoğraflara olumlu yorumlar yağarken, bazı takipçiler tarafından olumsuz tepkiler de işitildi. Bakan'ın bu tesettürlü hali, birçok kişi tarafından beğenilirken, başka bir kesim ise oyuncuya negatif eleştirilerde bulundu.

ekran-resmi-2024-01-21-21-30-07.png

HAYRANLARI İKİYE BÖLÜNDÜ

Başlarda ünlü ismin gerçek hayatta da tesettüre geçip geçmediği tartışması yaşanırken, Seda Bakan'ın daha sonra başı açık olarak paylaştığı fotoğraflar, tesettürlü görüntülerinin o anlık özel bir tercih olduğu izlenimi uyandırdı. Bakan'ın tarzı ve sosyal medyada sergilediği duruş, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılanmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.