Survivor All Star'da Polis Baskını! Acun Ilcalı Açıkladı! Seda Bakın Neler Yapmış? Seda Aktuğlu Kimdir?

Survivor All Star'da Polis Baskını! Acun Ilcalı Açıkladı! Seda Bakın Neler Yapmış? Seda Aktuğlu Kimdir?
Milyonları ekranlara kilitleyen Survivor All Star'da şok bir gelişme yaşandı. Dominik Polisi yarışmacıların olduğu adaya baskın yaparken, baskının nedenini Acun Ilıcalı dün yayımlanan bölümde açıkladı...

Survivor All Star yarışması, yayınlandığı günlerde izleyenleri ekranlara kilitliyor. Yarışmanın çekildiği Dominik Cumhuriyeti'nde polis, Survivor adasına baskın yaptı.

Acun Ilıcalı Canlı Yayında Açıkladı

Yeni bölüm fragmanında yayınlanan ve Acun Ilıcalı'yı hayretler içerisinde bırakan olay dün yayınlanan bölümde ortaya çıktı.

Meğer Olayın Sebebi...

Dominik Polisinin Survivor Adasına yaptığı operasyonu anlatan İlıcalı, "Seda, havaalanında babasına mesaj atmak için 'beni kaçırıyorlar' diyerek kadının birinden telefon istiyor. Sonra Acun Medya’ya insan kaçakçılığından operasyon yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Seda'ya Ceza Verildi

Yarışmacı Seda ise, Kolombiya havalimanında bir kadından telefonunu rica ettiğini babasına mesaj attığını, mesaj gitmeyince kadına ot bıraktığını, kadının ise bunu kaçırıldığım olarak algılayıp, polise haber verdiğini söyledi.

Seda'ya 5 oyun ödül cezası verildi.

Seda Aktuğlu Kimdir?

Seda Aktuğlu, 24 Nisan 1987 tarihinde Almanya’da doğdu. İzmir kökenli olan Seda Aktuğlu’nun ailesinde bir ağabey bulunmaktadır. Eğitim hayatına Almanya’da başlayan ve daha sonra Türkiye’ye dönen Aktuğlu, Marmara Üniversitesi’nde Almanca Öğretmenliği bölümünü kazandı. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi alanında eğitim aldı.

Seda Aktuğlu, “Var mısın Yok musun” yarışmasında başarılı bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca, Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olarak izleyicilerin ilgisini çekti. Ancak, son yaşanan olayla gündeme gelmesi, onun adının daha da geniş kitleler tarafından tanınmasına neden oldu. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.