Esra Ezmeci'ye Şaşırtıcı İtiraf: Kadın, Evleneceği Kadının Babasıyla Geçmişini Açıkladı! Psikologdan Çarpıcı Yanıt!

Esra Ezmeci'ye Şaşırtıcı İtiraf: Kadın, Evleneceği Kadının Babasıyla Geçmişini Açıkladı! Psikologdan Çarpıcı Yanıt!
Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya platformlarında takipçilerinden gelen çarpıcı sorulara verdiği dikkat çekici cevaplarla gündem olmaya devam ediyor.

Takipçileriyle etkileşimde bulunarak, özel hayatları ile ilgili sorunlarını paylaşanları yalnız bırakmayan Ezmeci, yine olay yaratan itiraflarla karşı karşıya kaldı.

ekran-resmi-2024-01-03-16-18-40.png


Esra Ezmeci'nin kitaplarında yer verdiği öğütler sayesinde geniş bir okur ve takipçi kitlesine sahip olduğu biliniyor. Özellikle kadın takipçilerinden gelen yoğun ilgiyle sık sık gündeme gelen Ezmeci'nin karşılaştığı itiraflar ise sıklıkla "yok artık" dedirtecek cinsten.

ekran-resmi-2024-01-03-16-20-14.png

İşte Esra Ezmeci'nin sosyal medya hesabından yanıt verdiği göze çarpan bazı soru ve itirafların detayları:

ekran-resmi-2024-01-03-16-17-15.png



Bir takipçisinin "Evleneceğim kadın geçmişte babamla 3 ay süresince bir ilişki yaşamış. Babamla aramız bozuk, ileride bu durumu unutabilir miyiz?" şeklindeki sorusuna Ezmeci şu yanıtı veriyor: "İçinden geçtiğiniz bu durum, ilişkilerde derin yaralar açabilir. Babanızla bu konuyu açıkça konuşup, hislerinizi ifade etmeniz gerekecek. Ancak, böyle bir durumdan sonra araya zaman koymak da büyük önem taşır..."

ekran-resmi-2024-01-03-16-17-21.png

Bir diğer dikkat çeken itirafsa bir kadının "Eşimle günde 11 kez cinsel ilişkide bulunuyoruz. Sizce bu bir psikolojik hastalık olabilir mi?" sorusu üzerine geldi. Ezmeci bu soruya "Bu oldukça yüksek bir rakam; fakat siz ve eşiniz mutluysanız ve ilişkinizde karşılıklı zarar vermeyen bir mutluluk söz konusuysa, bunun bir problem teşkil etmediğini düşünüyorum" şeklinde cevap veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.