Kocasını başka bir adamla yatakta basan kadının sorusu sosyal medyayı salladı! Esra Ezmeci takipçisine verdiği taktikle beğeni t

Kocasını başka bir adamla yatakta basan kadının sorusu sosyal medyayı salladı! Esra Ezmeci takipçisine verdiği taktikle beğeni t
Esra Ezmeci sosyal medyada yaptığı ilginç paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Fenomen psikologdan yardım isteyen bir takipçi kocasını kendi yataklarında başka bir adamla sevişirken yakaladığını söyleyince...

Instagram’da en çok konuşulan isimlerden biri olan klinik psikolog dikkat çeken paylaşımlar yapıyor. Psikoloji alanında 6 kitap yazarı fenomen psikolog, yine sosyal medyada gündem olan bir paylaşımla adından söz ettirdi. Instagram hesabından “Bana soru sor” etkinliği düzenleyen Esra Ezmeci’ye bir kadın takipçisinden gelen soru gündem oldu.

ekran-resmi-2023-12-22-00-44-35.png

Sosyal medyadaki ilginç paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Esra Ezmeci’nin kadın takipçisinden gelen soru tartışma yarattı. Instagram hesabını aktif olarak kullanan 36 yaşındaki fenomen psikolog, takipçilerinden gelen cinsellik odaklı sorulara verdiği yanıtlarla dikkat çekiyor.

Eşlere cinsel terapist olarak destek veren Esra Ezmeci, sosyal medya hesabı üzerinden de önemli tavsiyelerde bulunuyor. Fenomen psikoloğun “Bana soru sor” etkinliğinde öne çıkan bir soruda kocasını başka bir adamla basan kadın dikkat çekti. Kadının sorusunu paylaşan Esra Ezmeci’nin Hikayeler kısmından yaptığı paylaşımda “Kocamı başka bir adamla yakaladım kendi yatağımda. Bu zamana kadar 11 kişiyle birlikte olmuş. Unutamıyorum.” ifadeleri göze çarptı.

ekran-resmi-2023-12-22-00-44-22.png

ALDATILAN KADINA VERDİĞİ YANITLA BEĞENİ TOPLADI

Kocasının 11 kişiyle birlikte olduğunu öğrenen çaresiz kadın klinik psikolog Esra Ezmeci’ye dert yandı. Takipçisinden gelen bu soruya soğukkanlı ve bilimsel bir yanıt veren fenomen psikolog, “Bu çok zor ve unutulması zor bir durum. En doğrusu bu konuda psikolojik destek alıp ona göre ilişkinizle ilgili karar vermeniz.” cevabını verdi.

Psikoloji alanında 6 kitap yazan Esra Ezmeci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Özellikle kadınların yakından tanıdığı Esra Ezmeci’nin Instagram hesabında yaklaşık 6 milyon takipçisi bulunuyor. 36 yaşındaki psikolog hayranlarına cinsel konularda verdiği taktikler ile beğeni topluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.