Esra Ezmeci'ye gelen itiraflar beyin yakıyor! Bir takipçisi Ezmeci'ye, 'Kocam annemin ismini sayıklıyor' dedi

Esra Ezmeci'ye gelen itiraflar beyin yakıyor!  Bir takipçisi Ezmeci'ye, 'Kocam annemin ismini sayıklıyor' dedi
Ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye gelen yok artık dedirten son itiraflar, şakına çeviriyor. Bir takipçisi Ezmeci'ye, 'Eşim bir gecede 6 kez ilişkiye giriyor' dedi bir diğeri ise 'Kocam annemin ismini sayıklıyor' itiraf etti.

Evet, Esra Ezmeci'ye gelen sorular ve itiraflar gerçekten çok şaşırtıcı. Cinsellik, insan yaşamının en önemli ve doğal bir parçasıdır. Ancak, bu konuda toplumumuzda hala birçok tabu ve önyargı bulunmaktadır. Bu durum, insanların cinsellik ile ilgili sorunlarını konuşmaktan çekinmesine ve bu sorunların çözümüne engel olmaktadır.

ekran-resmi-2023-11-09-13-11-48.png

Kendisine danışanlara verdiği tavsiyelerle gündemle gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorularla da popülaritesini iyice artırdı.ekran-resmi-2023-11-09-13-11-53.png

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular Esra Ezmeci'nin takipçilerinin dikkatini çekiyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

ekran-resmi-2023-11-09-13-06-06.png

Kocamla geceleri 6 kere cinsellik yaşıyoruz. Yorulsam da uyusam da dinlemiyor. Parayla kandırıyor.

Cinsellik iki tarafın da ortak istekleri doğrultusunda güzel bir şey. Bunu hergün belirli bir sayı rutinine koymak işin keyfini kaçırabilir. Siz bu konuda nasıl olursa sizin için daha keyifli olacağını söyleyebilirsiniz.

Bir Diğer İlginç Soru

ekran-resmi-2023-11-09-13-09-16.png

"Kocam annemi kaçırmaya çalıştı. Ayrı şehre taşındık. Gece annemi sayıklıyor. Nasıl unuturum?"

Ezmeci ise şu cevabı verdi: "Annenizi kaçırmaya çalışan bir eşten ayrılmak, annenizi unutmasını sağlamaktan çok daha iyi bir seçenek olacaktır. Böyle bir kocaya güven olmaz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.