Son dakika! İşte Detaylar... Bursa'da infaz koruma memurlarını taşıyan otobüste patlama! Kahreden haber geldi! Terör Saldırısı mı?

Son dakika! İşte Detaylar... Bursa'da infaz koruma memurlarını taşıyan otobüste patlama! Kahreden haber geldi! Terör Saldırısı mı?
Son dakika haberine göre; Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 07.30 sıralarında el yapımı patlayıcı ile terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda otobüs ağır hasar alırken, 1 infaz koruma memuru şehit oldu. Saldırı sırasında 4'ü ağır çok sayıda personel de yaralandı. Bursa Valisi Yakup Canbolat, patlamanın elektrik direğinin dibine bırakılan bir EYP'nin patlatılması ile meydana geldiğini duyurdu.

Bursa'nın Osmangazi İlçesinde elektrik direğinin dibine bırakılan el yapımı patlayıcı infaz koruma meurlarının geçişi sırasında patlatıldı. Terör saldırısında bir infaz koruma memuru şehit olurken, 4'ü ağır olmak üzere çok sayıda personel yaralandı. Vali Yakup Canbolat, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışmaların başlatıldığını bildirdi.

BURSA'DA İNFAZ KORUMA MEMURLARININ GEÇİŞİ SIRASINDA PATLAMA

Olay, saat 07.30 sıralarında Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Cezaevine göreve giden infaz koruma memurlarının içinde bulunduğu otobüsün geçişi sırasında bir patlama meydana geldi.

1 ŞEHİT ÇOK SAYIDA YARALI

Patlama sonrası ilk tespitlere göre bir infaz koruma memuru şehit oldu. Yine patlama sırasında otobüste bulunan çok sayıda personel yaralandı. Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılan cezaevi personellerinden 4'ünün ağır yaralı olduğu bilgisi paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.