Gaziantepli Artık Yol, SU, Elektrik İstemiyor! Gaziantep'te Mahallelerden Uyuşturucu İsyanı! Gaziantep Serinevler Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, madde bağımlıları ve hırsızların neden olduğu sıkıntılardan dertli!

Gaziantepli Artık Yol, SU, Elektrik İstemiyor! Gaziantep'te Mahallelerden Uyuşturucu İsyanı! Gaziantep Serinevler Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, madde bağımlıları ve hırsızların neden olduğu sıkıntılardan dertli
Gaziantep Serinevler Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, madde bağımlıları ve hırsızların neden olduğu sıkıntılardan dertli. Şehit Fuat Oğuzcan İlkokulunda eğitim gören çocukların madde bağımlılarının neden olduğu sıkıntılar nedeniyle korku içerisinde olduklarını, mahallede bulunan Şehitler Camiinin de uyuşturucu bu kişilerin yuvası haline geldikleri iddiasında bulundu.

Gaziantep genelinde madde bağımlıları ve hırsızların neden olduğu asayiş sorunları bitmiyor. Kentin pek çok mahallesinde metruk ve başı boş yapıları mesken tutan madde bağımlıları ve hırsızlar, vatandaşları tedirgin ediyor.

MADDE BAĞIMLILARININ MESKENİ OLDU

Serinevler Mahallesi’nde de madde bağımlılarının neden olduğu sıkıntılar yaşanıyor. Gazetemize ulaşan mahalle sakinleri, korku ve endişe içerisinde olduklarını belirttiler. Mahalle sakinleri, “ Serinevler TOKİ konutları ara sokaklar ve Şehitler Cami, esrar uyuşturucu madde kullanan gençler ile dolu. Cami oldukça tenha bir noktada olduğu için bu kişilerin meskeni olmuş durumda.”

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ENDİŞELİYİZ”

Bir mahalle sakini ise, “Kızım üçüncü sınıfa gidiyor. Şehit Fuat Oğuzcan İlköğretim Okulunda eğitim görüyor.  Rehber öğretmeni ile görüşeceğini söyledi. Nedenini sorduğum zaman, ‘Baba korkuyorum, okul etrafında ve Serinevler TOKİ konutları ara sokaklar tehlikeli olmaya başladı.”

“MAHALLELİ HIRSIZLARA KARŞI NÖBET TUTUYOR”

Hırsızların neden olduğu sıkıntıları aktaran mahalle sakinleri, “3 aydan bu yana ikinci kez internet kabloları çalındı. Binaların interneti yok şuan. Akşam yan binadakiler ellerinde değnek hırsız kovalıyor ve nöbet tutuyorlar. Lütfen rica ediyorum sayın valim bu konuda ekip arkadaşlardan duyarlılık rica ediyoruz” diye konuştular.

Serinevler Mahallesi’nde yaşanan sıkıntılar, kent genelinde bulunan mahallelerde de görülüyor. Asayiş olaylarındaki durdurulamaz artış nedeniyle mahallelerde madde bağımlıları ve hırsızlara karşı yurttaşlar, kendi önlemlerini almaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.