Sumudica'da Sonunda Arabistan yolcusu! Son Olsun...

Sumudica'da Sonunda Arabistan yolcusu!  Son Olsun...
Süper Lig'de Gaziantep, Kayseri, Kasımpaşa, Trabzon, Karabük, Malatya ve Rizespor’da 15 yıl boyunca antrenör olarak görev yapan ve Tolunay Kafkas, Shota Arvaledze, Igor Tudor, Marius Sumidica gibi güçlü isimlerle çalışan spor adamı Şener Gençtürk, Marius Sumudica ile birlikte Suudi Arabistan takımlarından Al Sahabab’a transfer oldu.

Süper Lig'de 15 yıl boyunca antrenör olarak görev yapan Şener Gençtürk, Marius Sumudica ile birlikte Suudi Arabistan takımlarından Al Sahabab'a transfer oldu.


Süper Lig'de Kayseri, Kasımpaşa, Trabzon, Karabük,  Gaziantep, Malatya ve Rizespor’da 15 yıl boyunca antrenör olarak görev yapan ve Tolunay Kafkas, Shota Arvaledze, Igor Tudor, Marius Sumidica gibi güçlü isimlerle çalışan spor adamı Şener Gençtürk, Marius Sumudica ile birlikte Suudi Arabistan takımlarından Al Sahabab’a transfer oldu.

Daha önce de Romen Teknik adamla birlikte Al Sahabab’ta görev yapan başarılı futbol adamı ikinci kez Suudi Arabistan’da görev yapacak.

Süper Ligde 21. Yüzyılda en çok puan toplayan yabancı teknik direktörler listesinde 3. sırada yer alan Shota Arvaladze ve 10. Sırada yer alan Marius Sumidica ile birlikte uzun yıllar görev yapan Gençtürk, 2. sefer yurtdışına transfer oldu.

Gittiği her takımda başarılı sonuçlar alan ve başarılı çalışmaları nedeniyle çalıştığı teknik direktörler tarafından bırakılmayan Gençtürk, Sumidica ile birlikte Asya futbolunun en önemli takımlarından Ah Sahabab’ta başarı kovalayacak.

Şener Gençtürk’ün anlaştığı Al Sahabab, şuan Suudi Arabistan Liginde 4. sırada yer alıyor. Şampiyonluk yarışında liderin 13 puan gerisinde yer alan Al Sahabab’ın ikinci ile aralarında yalnızca 2 puan bulunmakta.

Asya Şampiyonlar Liginde gurup aşamasında 7 puan ile lider konumda olan Al Sahabab’ın en büyük hedeflerinden biride Asya Şampiyonlar Ligini kazanmak. Suudi ve Asya futbolunun en önemli takımlarından biri olan Al Sahabab’ta Marius Sumidica ile birlikte göreve başlayan başarılı futbol adamı Şener Gençtürk, Asya Şampiyonlar Liginde başarılı olmak istediklerini açıkladı.

TRTSPOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.