Gaziantep FK’ya büyük şok! Milli takım bazında Gaziantep yok hükmünde

Gaziantep FK’ya büyük şok! Milli takım bazında Gaziantep yok hükmünde
Gaziantep Futbol Kulübü alt yapısının hiçbir organizasyona davet edilmemesi bir kez daha gündeme geldi. Alt yapıda adeta dibe vuran Gaziantep Futbol Kulübü’nden bu kez 14 yaş altı seçmelerine hiçbir oyuncunun davet edilmemesi ve Türkiye’de sadece Gaziantep’in bu seçmelere dahil edilmemesi şok etkisi yarattı.

ALT YAPI YOK HÜKMÜNDE
Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) organize ettiği genç milli takımlar tarafından gerçekleştirilen ve 2008 doğumlu oyuncuları kapsayan 14 yaş altı seçmeleri Antalya’da oynanacak karşılaşmalarla yapılacak. Bu seçmelere Gaziantep adına hiçbir futbolcu katılmayacak. Türkiye’nin dört bir yanından 400’den fazla futbolcunun bu seçmelerde yer alacağı öğrenilirken, şu ana kadar hiçbir organizasyona çağrılmayan Gaziantep Futbol Kulübü alt yapısı bu seçmelerde de yok sayıldı.

ANTALYA’DA YAPILACAK
15-29 Nisan 2022 tarihleri arasında oynanacak maçlarla gerçekleştirilecek seçmeler, bu sene Antalya'da Emirhan Spor Kompleksi sahalarında organize ediliyor. Bölgelerde oluşturulan takımların yapacağı maçlar Genç Milli Takım antrenörleri tarafından izlenecek.

400 SPORCU KATILACAK
Adana, Ankara (2), Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul (3), İzmir (2), Kayseri, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon, Trakya, Van, İstanbul Amatör bölgelerinden 20 takımda toplam 400 sporcunun yer alacağı organizasyon 29 Nisan 2022 Cuma gününe kadar devam edecek. Genç Milli Takım antrenörleri ile bölge antrenörlerinin takip edeceği maçlar sonrasında, U14 Milli Takımı ve kulüpler için oyuncu havuzu oluşturulacak.

GAZİANTEP FK DİBE VURDU
Alt yapı konusunda küm düşen Gaziantep Futbol Kulübü’nün Antalya’da gerçekleştirilecek olan 14 yaş altı milli takım seçmelerine çağrılmaması şaşkınlık yaratırken, sporseverler ise, “Gaziantep’te alt yapı mı var. Bu seçmelere katılacak demek ki, genç yetenek bulamadık. Çocuklarımız heba edildi. Alt yapı bitmiş durumda” diyerek yorum yaptılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.