İç sahanın lideri Gaziantep FK

İç sahanın lideri Gaziantep FK
Son olarak kendi sahasında Trabzonspor ile berabere kalan Gaziantep Futbol Kulübü, iç sahadaki başarısına bir yenisini ekledi. Kırmızı-siyahlı takım iç sahada oynadığı 16 maçın 10’nundan galibiyetle ayrılırken 5 maçıda beraberlikle bitirdi. Bir maçı kaybeden Gaziantep ekibi, iç sahadaki çıkışını kimseye kaptırmıyor.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında şampiyonluğun en güçlü adayı Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Gaziantep FK, bu sezon sahasında oynadığı 15 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. Bu galibiyetle 35 puana ulaşan kırmızı-siyahlılar, iç saha performansıyla dikkati çekiyor.

DEPLASMANDA KAYIP

Süper Lig’de mücadele eden Gaziantep FK, her ne kadar deplasman fobisini yenemese de kendi sahasında aldığı başarılı sonuçlarla başarılı bir performans sergiliyor. Bu sezon evinde 16 maça çıkan kırmızı-siyahlılar, Trabzonspor karşısında beşinci beraberliğini aldı. Gaziantep FK, Kalyon Stadı’nda maçlardan 10’unu kazanmayı başardı. Gaziantep ekibi, kendi sahasında sadece Adana Demirspor’a 3-0’lık skorla mağlup olmayı engelleyemedi.

EVİNDE BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Gaziantep Futbol Kulübü, iç sahada oynadığı 16 maçtan 10 galibiyet, 5 beraberlik alırken sadece Adana Demirspor’a mağlup oldu. Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep ekibi, iç sahada oynadığı 16 maçta rakip filelere 31 gol atarken kalesinde ise 15 gol gördü. İç sahada 35 puan toplayan Kırmızı-Siyahlı takım Trabzonspor ve Konyaspor’un hemen arkasında üçüncü sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.