Gaziantep'te dün gece Ehliyetsiz araba sürüp Ezgi Yiğit'in hayatını kaybetmesine sebep olan İşte o sürücü tutuklandı! Bir ay sonra serbest bırakıldı! Vahim kazanın sürücüsü tutuklandı!

Gaziantep'te dün gece Ehliyetsiz araba sürüp Ezgi Yiğit'in hayatını kaybetmesine sebep olan İşte o sürücü tutuklandı! Bir ay sonra serbest bırakıldı! Vahim kazanın sürücüsü tutuklandı!
İŞTE SON GELİŞMELER!

Gaziantep'te ehliyetsiz olarak kullandığı otomobille iki öğrenci kıza çarparak birinin ölmesine, diğerinin yaralanmasına yol açan 17 yaşındaki sürücü O.S., çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Dün,meydana gelen kaza sonrası Çocuk Polisi tarafından sorgulanan sürücü O.S., ifadesinin alınmasından sona Gaziantep Adliyesi'ne götürüldü. 

TUTUKLANDI

Gaziantep 5. Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim önüne çıkan O.S.,ifadesinden sonra " ölüme sebebiyet vermek " suçundan tutuklandı. gaziantephaberler.com'un edindiği bilgilere göre: O.S., Gaziantep L Tipi cezaevine konuldu.

ASRİ MEZARLIKTA TOPRAĞA VERİLDİ

Kolej öğrencisi Ezgi Yiğit'in 25 Aralık Devlet Hastanesi'nden alınan cenazesi, Gaziantep Asri Mezarlığı'na getirildi. Şireci Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenazeye aile yakınları, Şahinbey belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrenci arkadaşları ve kalabalık  bir yurttaş topluluğu katıldı.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Aynı kazada yaralanan ve Gaziantep 25 Aralık devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Şimal Toprak'ın durumunda bir değişiklik olmadığı ve uyutulduğu bilgisine ulaşıldı.

Gaziantep, dün gece Anneler Parkı civarında meydana gelen ve bir öğrencinin ölümü, diğer öğrencinin ise yaralanması ile sonuçlanan " trafik canavarı"nın işlediği kazayı konuşuyor.

17 yaşında ve ehliyetsiz olduğu belirtilen, babası Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı  olduğu ileri sürülen ve olay yerinden kaçan gencin yakalanıp yakalanmadığı konusunda yetkililerden şu ana kadar bir açıklama gelmedi.

Kazada yaralanan öğrenci Ezgi Alya Yiğit, kaldırıldığı hastanede tüm çabalara karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aynı kazada yaralanan dersane öğrencisi Şimal Toprak'ın ise kaldırıldığı hastanede tedavisi devam ediyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.